Epic Games dobler sine gratisspill for de neste to ukene!

På Epic Games Store kan du glede deg over to gratis spill denne uken og neste. Vi vet allerede hvilke fremtidige spill som tilbys!

Tradisjonelt har Epic Games et gratis spill for sine Epic Games Store-brukere hver torsdag. Men av en eller annen ukjent grunn har selskapet bestemt seg for å skjemme bort spillerne sine mer enn vanlig ved å tilby to spill denne uken. Epic Games, som lar deg få tilgang til 4 gratis spill på to uker, vil være tilbake i aksjon neste uke. Finn raskt ut hva gaven din er!

For å komme i gang har du frist til 7. april til å samle overskrifter Total War: Warhammer Og Byen av messing. Førstnevnte er et action-strategispill som integrerer turbasert og sanntidsspilldynamikk. I denne fantastiske verdenen er målet å dominere andre klaner ved å organisere seire og kjempe mot forskjellige skapninger som bor i spillet.

Ukens andre kamp, Byen av messing, Helt annen spillestil. I denne tittelen spiller du som en Midtøsten-tyv i et miljø som minner deg om begge Aladdin, prins av Persia Eller historier om 1001 netter, flere skjelettfiender. Bruk kniven og pisken for å beseire dine okkulte fiender.

Neste ukes gratisspill er allerede kjent!

Den neste uken, fra 7. april til 14. april, vil Epic Games gi deg like mye moro, med flere spill å avsløre på forhånd. Så vi vet at du kan dra nytte av det Rogue arv Og The Fading of Ethan Carter. Den frekke arven, som navnet tilsier, er en frekk arv, som blir svært krevende. Med god grunn, hver gang du dør, dukker du opp igjen med en funksjonshemming. Virkelige sykdommer eller lidelser som endrer (og ikke forringer) spillopplevelsen din, ikke når det gjelder dynamikk. Vi snakker om dvergvekst, fargeblindhet eller andre lidelser som hindrer synet ditt.

READ  Apple-leverandøren ønsker å flytte fra Kina: iPoder vil bli laget noe i Vietnam

Endelig, The Fading of Ethan Carter Mye av fokuset er på å utforske et actioneventyrspill. Målet er å finne Ethan Carter, som er involvert i den mystiske forsvinningen til ingen ringere enn deg, etter et mystisk brev sendt til detektiv Paul Prospero. Så du må undersøke denne saken som er en del av det okkulte mens du avklarer drapet som er opphavet til denne mørke historien.

For å kjøre disse emnene gratis, trenger du en Epic Games Store-konto. Fremfor alt, ikke glem å samle spillene før kl. 17.00, som er tiden da Epic Games gjør ukens endring.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *