Er det noen som har det gøy i Virtual Sundance?

Jeg gikk inn i festen og fant meg umiddelbart i en mengde nær døren, alle fikk peiling og sjekket for å se hvem andre som var der. Da jeg dro, kunne jeg høre utdrag av den vanlige Sundance-samtalen – hvilke filmer har du sett så langt? Hvordan går ditt neste prosjekt? Jeg så noen indie-filmskapere jeg kjente igjen, men jeg visste ikke. Etter å ha vandret i omtrent 15 minutter slo jeg meg ned alene i baren og lyttet til den siste gruppen gamle venner før jeg dro ved å lukke den bærbare datamaskinen.

Jeg trodde det kunne gjenspeiles i årets All-Virtual Sundance Film Festival; Å vandre gjennom et parti du ikke vet at ingen er i dem, er en følelse av isolasjon. Men takket være nettsteder som Collecting og den velkjente Zoom jobber filmskapere, arrangører og festivalen for å beholde Sundances viktige sosiale elementer. Fra festival-sponsede VR-festlokaler til private FaceTimes før en stor premiere, har folk funnet måter å snakke med andre i «Sundance» med «vi er alle sammen» -stemningen.

Fredag ​​kveld gikk Canada Goose og Indivire sammen med sjefredaktøren for Indivire for det årlige arrangementet «Dialogues with Female Filmmakers» Dana Harris-Britson Vert fra Los Angeles og sammen med regissører fra steder som Norge og Brasil. «Personlig får jeg et skvett av skravler når vi samler flere filmskapere i ett rom,» sa Harris-Britson og sparket inn tingene og minnes hendelsene i chatten. «Jeg følte at det var et sølvfôr i denne sosiale avstanden, og dette er det: vi trenger ikke Park City for å gjøre dette. Det som er spesielt med denne kvelden er deg.»

READ  «I'm in bed with your wife»: Pete Davidsons deilige svar på Kanye West

Under både den innspilte delen og den ikke registrerte delen av timebegivenheten ble det bygget en klar kobling mellom filmskaperne – eller i det minste den var like sterk som forstørrelsen. Sean Header, Filmen som publikum er glade for Koda På det tidspunktet var hun på oppdrag for å selge Apple 25 millioner millioner, og beklaget tiden hun brukte på alle kvinnelige paneler på å diskutere spørsmålet om representasjon som aldri så ut til å være løst. Likestilling syntes å være et lovende tegn i Sundance-serien i år. Sammen Regissør Nicole Beckwith Og I samme pust Regissør Nanfu Wang Begge roste Sundance Labs og det kvinnelige personalet ved Sundance Institute for deres tidlige beundring for karrieren.

«Vi tok det som virtuelt fordi vi visste at det kunne endre seg, selv om det ikke var personlig, og likevel skape rom for viktige samtaler,» sa han. Penny Brook, Chief Marketing Officer, Goose, Canada. «Strukturen var nær, energien var klar, dialogen var fengende.»

Samtalen var åpen og morsom under den ikke-registrerte episoden, med kvinnelige filmskapere som delte verdslige og skremmende historier. «Du kan se alle slå av lyspæren i hodet,» sa Harris-Britson etter hendelsen. «Folk gravde virkelig opp muligheten til å snakke om disse tingene.» Vanskelig å forestille seg Er ekte Skittent. Jeg har kanskje hørt om kodeordren på IRL-versjonen av middagen – men neste år.

I likhet med WarnerMedia, som sponset sin egen virtuelle salong i år, er Canada Goose en mangeårig tilhenger av festivalen. Enpersons bedriftssponsorer i Sundance er mest interessert i Main Street, hvor steder som Chase Sapphire Lounge eller en suppesalat med merkevarer tilbyr gratis mat og en swag til pressen og kjendiser, eller filmpremiere etter en serie fester. Warnermedia forlot de fysiske grensene til den virkelige Downtown Park-byen, og forestilte seg en virtuell hytte med en flygende tallerken som var plassert i fjellet, der paneler som «Å beholde produksjonen under epidemier» og «Meningsfulle filmer» ble holdt i vakre fjellmiljøer. (Full avsløring: Canada Goose og WarnerMedia sendte begge vakre gaveesker. I år spilte en Sundance-deltaker kortene sine, slik at de kunne spise og drikke så fritt som de kunne under en vanlig festival.)

READ  I Grands Prés i Mons stenger en skobutikk, men to store merker kommer!

Men mange av de beste Sundance-partiene går bort fra Main Street-publikummet, med kaster og mannskaper som sitter fast i en nedtur på dårlige skråningssider for å feire seieren. Det resonnerte definitivt med teamet bak en søndag ettermiddag zoom etter premieren Masse, Fra skuespilleren ble et strålende skuespill regissør Fran Franz Det blir varme anmeldelser. Det skjedde også å være stjernens bursdag Ann Dowd, Hvem ble skilt av dalbaner Martha Plimpton, Jason Isaacs, Preeta Wool (Med barnet hennes), og Reed Byrne (Bailey med et glass og brølende ild).

Av alle festivalene som har blitt tvunget på nett i år, føles Sundance som en ekte begivenhet. «Sundance er den første virtuelle festivalen.» Påpekte Harris-Britson Koda25 millioner salg som bevis på at Buzz ikke kjenner geografiske grenser. Å delta på en virtuell Sundance-fest, eller gå vanskelig i bakgrunnen av noe, får det hele til å føles som en opplevelse i stedet for å angripe «lek» på et tema i Sundance-appen. Det som overrasker meg er at disse virtuelle partiene skjer – du vet aldri om du ikke vil prøve, ikke sant? -Men de følte seg virkelig som fester (så).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *