Er etterforskerne opptatt av å finne Lena? Et hus ble ransaket og forseglet

En uke etter at hun forsvant, var den 15 år gamle Alsace Lina ingen steder å finne. Denne lørdagen ble to kjøretøy beslaglagt i Blain, 5 kilometer fra familiens hjem. Om kvelden ble et hus i samme by raidet og forseglet. Også inkludert er det utfordrende vitnesbyrdet fra en annen ungdom fra en fransk landsby.

Sjekket feltet og fortsatt ingenting. Lena på 15 år har ikke gitt livstegn på en uke. Rettssaken fortsetter og i to dager ser det ut til at det har blitt viet mye oppmerksomhet. Politiet har en bil i kikkerten, nærmere bestemt en mørk Renault Clio.

Denne lørdagen fortalte vi deg at to kjøretøy ble beslaglagt i Plain, byen der Lena bor sammen med moren. Ifølge regionavisen Les Dernieres Nouvelles d’Alsace hadde «huset til en innbygger i Blaine» allerede blitt inspisert fredag ​​og forseglet tidlig på kvelden. Kriminelle etterforskningsteknikere jobbet i timevis i hvite frakker. Ifølge den franske avisen forlot de huset like etter klokken 21, med flere svarte bokser. Det er ikke kjent om noen har blitt arrestert. Ifølge opplysningene vi fikk, holdt politiet seg foran huset denne søndagsmorgenen og ble der hele natten.

Et urovekkende vitnesbyrd

Vitnesbyrd fra en 15 år gammel jente som ligner på Lina, publisert av Le Parisien, kan støtte et ubekreftet syn på kjøretøyet Lina kan ha vært i. Hun nevner en mann som kjørte en «grå bil» og tutet mandagen før hun forsvant. Den påfølgende torsdagen, rundt klokken 06.00, stoppet den samme bilen i nærheten av den unge kvinnen, og sjåføren gikk ut av kjøretøyet og fikk henne til å flykte. Ifølge guttens far ble sistnevnte avhørt av politiet.

READ  Stigende energipriser: "Vi må ha mot til å fortelle folk at vi har et stort problem."