Er Wi-Fi-tilkoblingen din dårlig? Her er tingene du bør holde unna ruteren

av Jessica Dies

når wifi-tilkobling Sakte hjemme, det kan være veldig frustrerende og gå oss på nervene. Hvis du jobber eller bare ser på en film, kan det fort bli bekymringsfullt… Hvis tilkoblingen er dårlig, kan det være der ruteren din er. forklaringer.

Når du er hjemme, jobber eller ser på en serie på Netflix og internettforbindelsen din tar lang tid å laste, kan det fort bli irriterende…da lurer vi på hvorfor Trådløst Det fungerer ikke som det skal.

Men det er mulig at årsaken ikke er en teknisk feil i ruteren din. Faktisk kan problemet ganske enkelt skyldes hvor ruteren din er plassert. Mer presist: det er mulig at enkelte objekter, plassert i nærheten av ruteren din, kan påvirke Wi-Fi-dekningen. Den gode nyheten er at problemet kan løses på et øyeblikk!

Hvilke ting bør holdes unna ruteren?

  • TV: Ruteren vår er for nær TVen vår. Dessverre kan dette forårsake forstyrrelser og gjøre tilkoblingen veldig treg.
  • Mikrobølgeovn: Ja, denne enheten bruker elektromagnetiske bølger som samsvarer med eldre Wi-Fi-standarder, med lav overføringseffekt. Plutselig er det mulig for den å lage bølger og påvirke internettsignalet ditt. Men dette er fortsatt svært sjeldent. Hvis du har problemer med tilkoblingen og mikrobølgeovnen ikke er langt fra ruteren, koble den fra for å unngå problemer.
  • Bluetooth-enheter: Høyttalere og andre trådløse enheter som fungerer med Bluetooth kan dempe Wi-Fi-signalet og gjøre tilkoblingen veldig treg. Hvis du ikke bruker dem, deaktiver dem eller hold dem så langt unna ruteren som mulig.
  • Radioer og skjermer: Disse bruker vanligvis samme frekvens som Wi-Fi-standarder, noe som kan skape interferens.
  • Oppvarming: Hvor overraskende det enn kan høres ut, kan oppvarming ganske enkelt forstyrre Wi-Fi-signaler, spesielt hvis den er installert i flere hjørner av huset.
  • Speil og briller: De kan absorbere eller reflektere Wi-Fi-signaler på grunn av metalliske tilsetningsstoffer de inneholder.
READ  "Rødt kjøtt er over": I møte med høye priser, gjenoppfinner restauranter seg selv for ikke å straffe kundene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *