Eros SDX, Amazon Prime Video My Multi-Year Window Launch Agreement for Nordic Countries

Eros SDX Global Corporation og Amazon Prime Video kunngjorde i dag omgående avslutning av deres flerårige vinduspubliseringsavtale med Norden. Avtalen strekker seg til det nåværende multiregionale publiseringspartnerskapet mellom de to selskapene, som vil bli undertegnet i 2020 i Storbritannia, Frankrike og Italia.

SF Studios vil fortsette å administrere teatralsk utgivelsen av de fleste SDX-filmer i Norden med Amazon Prime Video for distribusjon i Pay1-vinduet i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Som nylig kunngjort, S.F. Studios og SDX har lenge forlenget utgivelsesavtalen, som først ble signert i 2015.

Som en del av en flerårig Amazon-avtale, vil Prime Video-abonnenter i regionen få eksklusiv tilgang til titlene på STX International-titler, inkludert den første i bruk i 2021, The Mauritanian (Golden Globe Winner for Best Supporting Actress – Motion Picture) med Jodi Foster, Tahar Rahim, Benedict og Shailene Woodley i hovedrollene. Pluss lanserer etter teatralsk utgivelsen, en tittel spionthriller uten navn ledet av Guy Ritchies Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza og Josh Hartnet; Aerial War Epic Devotion fra Black Label Media; Action-thriller-cop-butikk med høyt oktan med Gerard Butler i hovedrollen; Kritikk av jeg bryr meg mye med Rosamond Bike (Golden Globe-vinner for beste skuespillerinne i en film – musikk eller komedie) fra filmen Black Bear Pictures; Og kvinnelig komiker Queenspins, med Kristen Bell og Kirby Howell-Baptiste i hovedrollene.

Med vennene våre på Amazon tok vi en strategisk beslutning i januar 2020 for å øke potensialet for filmtitlene våre over hele Europa. Suksessen med den alliansen gjør at vi kan utvide vår produksjons- og anskaffelseskifer betydelig og bringe filmet underholdning av høy kvalitet på markedet. Inkluderingen av Nordix er et spennende neste trinn, og ettersom mange endringer skjer i distribusjonslandskapet, er slike partnerskap avgjørende for å la våre partnere over hele verden fortsette å levere forretningstitler, ”sa John Friedberg, styreleder, SDX International .

“Filmer er veldig populære blant Amazon Prime Video-kunder over hele verden, og vi er glade for å utvide vårt forhold til SDX, og gjøre filmskiferene deres eksklusivt tilgjengelige for Prime Video-kunder i Norden når vi øker investeringen i regionen. SDX stjernespekket, underholdende bilder. Har en god oversikt over å levere, og vi vet at våre kunder i Nordics vil elske disse filmene, “sa Martin Backland fra Amazon Prime Video Content UK og Nordics.

(Internet Advertising India, Internet Advertising, Advertising India, Digital Advertising India, Media Advertising India)

READ  Teknologi deler 3 123 milliarder årlig fortjeneste i norsk formuefond

For å få flere oppdateringer, hold deg sosialt hos oss
Dele, Instagram, Senter, Twitter, Facebook & Nettlys

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *