Ess finner sted i Norge

Det ledes av Briben Imset Madre, regionsjef, som tidligere fungerte som operasjonssjef i Norge Akvabitt.

Ace har mer enn doblet seg det siste året og vurderer kunder fra noen av verdens ledende merkevarer, inkludert skotsk sjømat, kremsjømat, newzealandske kongelaks, kokkfisk, Sanford, Loch Duart og Musholm.

Ace Aquatech Han er markedsleder innen akvakulturteknologi i Storbritannia og har en interessant historie med innovasjon og produktutvikling. Deres meget etiske og konsistente teknologi gir fiskeoppdrettere muligheten til å forbedre og beskytte fiskenes helse og velvære uten å skade annet marint liv – noe som blir stadig viktigere i norsk havbruk, ”sa Matre.

«Våre innovasjoner inkluderer fjerning av sel; et modulært system for fjerning av maskintetninger som fokuserer på minimum stress og optimal fjerning av lus som vil bli introdusert til det norske markedet i første kvartal 2021,» la han til.

«Vi ser sterk etterspørsel i regionen etter at våre elektriske vannsjokkapparater og vårt biomassekamerasystem skal lanseres i 2021 for å fremme dyrevelferd i slakting. Vi er glade for å være en del av å introdusere disse løsningene.»

Ace Aquatech-sjef Nathan Pine Carter la til: ”Beslutningen om å utvide til Europa og åpne et kontor i Norge er et logisk trinn i vår forretningsutviklingsstrategi. Norge er hjemmet til noen av verdens største og mest sofistikerte landbrukslakseprodusenter og ekspertisesentre for forsknings- og utviklingsarbeid, så det er veldig viktig at vi besøker stedene de møtes for å betjene kundene våre mest effektivt. ”

«Ace Aquadech vil være på Have Expo; Norges internasjonale utstilling for havbruk og fiskeri, som vil finne sted i Bergen, Norge fra 23. til 24. mars 2021, på A-354, og vi ser frem til å vise frem alle våre løsninger, inkludert vårt nye biomålesystem som bruker virkelige løsninger. Data. ”

READ  Business Conversation 'Key' to Norwegian Ocean Success - reNews

Tidligere i år kunngjorde Ace Aquadech åpningen av sitt første kontor i Chile som en del av sin forretningsutviklingsstrategi, med den nederlandske akvakulturspesialistinvestoren Aqua-Spark og skotsk teknologientreprenør og medstiftere av 4J Studios Chris van der Quill som leder CBE Nell Burns UK. Er et av utviklingsstudioene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *