Et «ansvarsbidrag» for å revitalisere pasienter på lang sikt


Lovforslaget som skapte en «vei tilbake til jobb» for å revitalisere pasienter på lang sikt har også som mål å styrke arbeidsgivere ved å skape et «ansvarsbidrag», rapporterte La Libre Belgique tirsdag, med henvisning til kontoret til økonomiminister Pierre-Yves. Dermann (PS) ).

Dette bidraget skal betales av bedrifter der antallet arbeidstakere med nedsatt funksjonsevne er større enn gjennomsnittet. Statsrådens kontor forklarer: “Dette betyr at vi vil sammenligne med antall andre selskaper i samme aktivitetssektor, og dersom selskapet er over gjennomsnittet, vil bidraget bli brukt.”

Minst 3 års ansiennitet

Dette arbeidsgiveravgiften vil utgjøre 0,625 % av aksjeselskapets bonus, for selskaper som i gjennomsnitt sysselsetter minst 50 arbeidere og derfor har en for stor tilstrømning av arbeidstakere som er blitt ufør.

I lovforslaget står det at «det skal kun tas hensyn til arbeidstakere under 3 år i virksomheten». Bidraget beregnes og samles inn av National Office of Social Security (ONSS) på grunnlag av en krysning mellom dataene fra Nasjonalt institutt for syke- og uføretrygd vedrørende arbeidsuføre ​​og dataene til National Office angående volumet av ansettelse i selskapet til slike arbeidere, fastslår fakturaen.

Belgia har rundt 500 000 mennesker som ikke er i stand til å jobbe over lang tid. Dette er 1,5 ganger flere enn antallet arbeidsledige.

READ  Barbara Boxer "kansellerte postene" som en utenlandsk agent for det kinesiske overvåkingsselskapet som målrettet mot uigurene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *