Et gebyr på £ 500 for en positiv test vurdert av ministrene

Dokumentet på 16 sider, datert 19. januar og merket «Offisiell følsomhet», sier The Guardian at dette alternativet er «foretrukket status» for Department of Health and Social Security (DHSC).

I en valgkrets i Whitehall er utbetalingen 500 en fjerdedel av lønnsplanen, og nylige utkast til politikkstudien prioriterer ikke det dyrere alternativet.

Endringen ble utløst av en folkeavstemning i kabinettet som fant at bare 17 prosent av de med symptomer ser ut til å bli testet, ifølge politikkstudien. Dokumentet sier: “Ønsker å unngå Selv ensomhet Nå er det største hinderet for å be om en test. «

I en egen studie utført for DHSC fant bare en av fire samsvar med selvisolasjon, mens 15 prosent gikk på jobb normalt.

Det nåværende betalingssystemet Test and Trace Support betaler £ 500 for personer med lav inntekt som får en av de syv måtene som er testet, og betaler முடியாத 500 for de som ikke kan jobbe hjemmefra, unntatt mange småbedriftseiere og eneeiere og selvstendig næringsdrivende.

En ekstra pott på $ 15 millioner er gitt for å finansiere rådene «etter eget ønske», med ytterligere 10 millioner dollar nylig lovet.

Men en gjennomgang av helsemyndighetenes plan konkluderte med at den hadde opprettet et «postnummerlotteri» som ekskluderte mange, noe som antydet at bare en fjerdedel av de som var berettiget til hjelp hadde mottatt det. Det sa at søknadsprosessen var «for komplisert» og foreslo fire måter å endre programmet på.

Andre alternativer enn å betale 500 utbetalinger til alle som tester positive, betaler det totale beløpet bare for de som tester positivt og ikke klarer å jobbe hjemmefra, koster opp til $ 244 millioner per uke, og de som tjener mindre enn 4 26 495 per år, eller midler. Eksperimentelle fordeler (2 122 millioner per uke), eller betydelig utvidelse av valgfri finansiering for menigheter.

READ  Senegal er fortsatt på vei, med 15 døde siden torsdag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *