Et lite hus i trærne over fjordene for ferien

Hva om du setter av gårde i en av de små hyttene parkert seks meter over bakken ved bredden av en fjord over byen Oda i Norge?

Rom “Woodnest“, Laget av det norske arkitektfirmaet Helen & Hart, er en oppfordring til fred i en minimalistisk setting.

I sommer, unngå støy og folkemengder og gå videre Oda, i Norge. I sørenden av Sørfjorden er det 38 km lang fjord, Woodnest-hytter. Ligger ved foten ser de ikke det fantastiske terrenget. Imidlertid tilgang til disse Lite hus Er tjent. Gå tjue minutter før du kommer til rommet ditt.


Les mer : Topp 10 billigste og beste ruter i Europa


Stien du tar er ikke en tur i parken – det er en bratt og røff sti. Men turen er verdt innsatsen. Når du ankommer, vil en gangvei ta deg til hjemmet ditt. Hvis du lider av svimmelhet, vær oppmerksom på disse små konstruksjonene Hengende 6 meter fra bakken.

En unik romopplevelse

For disse rommene skylder vi det norske byrået Helen & Hart. Og arkitekter har ikke hatt det lett. De måtte forholde seg til terrenget på et bratt sted midt i skogen. Så, for å støtte minibyggene, valgte de Stålkabler festet i stammer Nabofurutrær med supersterkt lim.

Målet vårt var å skape et rom som virkelig legemliggjør betydningen av å leve i naturen, og starter med kundens ønske om å skape en unik romlig opplevelse assosiert med en normal og ekstraordinær følelse som å klatre og utforske trær.“, Studio Diesen Magazine, grunnlagt i 1996 i Norge.

En trekasse

Innendørsrom er utformet som ekte begivenheter rundt trær. Hvert av rommene er tynt plassert 15 kvadratmeter Soveplass, bad, kjøkken og oppholdsrom med utsikt over fjorden.

READ  David Alba 'Real Madrid godtar gratis overføring'

Les mer : Lite hus: Mange drømmer om det, noen drukner


For å beskytte Woodnest mot vær og vind, valgte studioet å dekke huset med trestein. Tone for tone, kort sagt, med landskapet, i den rene tradisjonen for trebygging i Norge.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *