Et mystisk brev skrevet av dronning Elizabeth II vil ikke bli åpnet før i 2085

Nok en historie i dronningens lange liv. Brevet skrevet av Elizabeth II kan ikke åpnes før i 2085 Daglig Post. Det var hans vilje! Vi forklarer hvorfor.

Dronningen skrev notatet under et offisielt besøk i Australia i 1986. Passerer Sydney De Kongen besøkte Queen Victoria Building, bygget på 1800-tallet. Dronningen ble gjenåpnet for publikum under besøket og ønsket å markere anledningen. Så hun skrev et hemmelig brev med egen hånd. Den eneste instruksen? Ikke åpne før 1985. Pass på, dronningen passer på det. Etter 36 år er dokumentet fortsatt bevart i bygningen og innrammet i en montre som kun er tilgjengelig for noen få utvalgte.

Brevet nevntHøyre ærede Lord Mayor of Sydney.«En klar instruksjon følger med papiret: «Vennligst åpne denne konvolutten og formidle budskapet mitt til innbyggerne i Sydney om å velge en passende dag for år 2085»

Nysgjerrig på innhold? Vi må vente. Vent 63 år til! Ikke engang hans ansatte og hans mest lojale rådgivere visste innholdet. Alt tyder på at det blir lille Georges (andre i rekken til tronen) Hvem vil sannsynligvis være med på å lese innholdet? Da blir han 72 år.

READ  Den amerikanske kongressen er midt i krise

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *