Et pilotprosjekt i den første butikken som, hvis vellykket, kan utvides til andre supermarkeder! (bilde)


“Med dette kjøkkenet går Delhaize videre i sin ambisjon om å innovere og vil dermed bedre kunne møte kundenes behov. Det nye kjøkkenet er plassert ved inngangen til butikken, slik at kundene også kan handle på stedet for sine måltider, varme eller kalde, som pizza og Tastyoo-måltider Ferdiglaget pasta og redningssuppe. Etter seks måneder vil Delhaize-pilotprosjektet bli evaluert og, hvis det lykkes, vil det bli utvidet til andre Delhaize-supermarkeder i Belgia.», bemerker loggen i en pressemelding.

“Delhaize ønsker bokstavelig talt å være i den virkelige siden til kundene sine. I dag går Delhaize enda lenger ved å lansere et kjøkken i supermarkedet. Etter hvert vil det også være mulig å bestille og betale online. Kunden vil ha muligheten av å få måltidet levert hjem til seg eller hente det fra Delhaize supermarked.

“Med denne innovasjonen ønsker Delhaize å møte de nåværende behovene til urbane kunder. Dette nye konseptet vil tillate oss å møte behovene til kunder som leter etter ferske, fleksible og ekstra funksjonelle måltidsløsninger. Jeg har lagt merke til – detaljhandelen endrer seg raskt og Delhaize ønsker å være på toppen av denne revolusjonen,” sier Xavier Piesvaux, administrerende direktør i Delhaize.

Konkret vil Tastyoo Kitchen-personalet bestå av to samarbeidspartnere som vil tilberede ferske, varme eller kalde måltider gjennom dagen, basert på kvaliteten på sesongens råvarer.

READ  Kronprins Haakon på et digitalt besøk i San Francisco - Royal Central

Glimt fra laget:

Pizza
: Valg av fem typer. Prisen varierer fra 7,50 € til 8,50 €.

Ferdigretter Tastyoo
: Et utvalg av to alternativer som endres hver uke, avhengig av sesong, fra €7.

makaroni
Valg av fire Bertani-merkede pastaer som kan kombineres med fire Tastyoo-lagde sauser. Prisen varierer fra 5,50 euro til 6,50 euro.

Redningssuppe
: en suppe tilberedt av grønnsaker som ikke lenger er salgbare, men som fortsatt kan spises, til €3.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *