Et uventet (og strålende) samarbeid mellom Angel og STIB | Mennesker

En gjenutgivelse av album er noe å feire. Noen dager før utgivelsen av hans nye album «Nonante-Five, The Suite» som er planlagt til fredag ​​18. november, har Angel annonsert en hyggelig overraskelse for sine belgiske fans på sin Instagram-konto. Under samarbeidet med STIB ble en buss på rute 95 fullstendig redesignet med bildet av sitt nye album. Navnet «Nonante-five, the suite» vises på kjøretøyets skjerm, og erstatter de tradisjonelle ordene «Grand-Place» og «Weener». Men det er ikke alt. I fjorten dager vil den belgiske sangerens stemme bli kringkastet under kunngjøringer på linje 95 i sin helhet.

Passasjerer kan lytte til Angels gjenutgitte album ved å bruke QR-koder som vises på bussen. STIB har også satt i gang en konkurranse på sin side vibes.stib.beMange premier på lur, inkludert billetter til Angels konserter i Brussel og signerte vinyler.

På Instagram la Angel ut eksklusive bilder av samarbeidet. Vi ser henne på hyllestbussen de neste to ukene. «Hvis du tar linje 95 i Brussel, vil jeg være kunngjøreren din. @stibmivb hadde ideen om å ombygge en av bussene sine i fargene på gjenutstedelseskortet», skriver Angel på sine sosiale nettverk.

READ  22/02/2022 I dag: Flaks, ny begynnelse, astrologi ... meningsfull date?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *