Etter å ha sluttet seg til Norge fra Puget-sur-Argens, reiste Varois Joffrey Maluski 3000 km gjennom Island.

For nesten i dag i Puget-sur-Argens for ett år siden leverte han sitt første pedalslag i Skandinavia og Nordkapp. I dag forbereder Joffrey Maluski seg på en ny utfordring, fortsatt alene og på sykkel. Denne søndagen vil den 30 år gamle Roquebruneois fly til Island og månelandskap frosset i vintersnø.

«Jeg dro allerede til Island sommeren 2021. Som Joffrey Malusky forklarer, Jeg ville tilbake om vinteren. Denne gangen skal jeg krysse fra øst til vest helt gratis om en måned. Du må vite at det er en stor snøørken som venter på meg, og det vanskeligste å møte er vinden.» Han var en konsekvent motstander, senket tempoet og tvang ham til å tilpasse utstyret sitt. Denne gangen vil hans «fatbike», utstyrt med piggdekk for å redusere vindmotstanden, trekke en bulga med noe av utstyret som trengs for denne nye nordiske turen. Det betyr at totalvekten inkludert 22 kg mat er 76 kg.

Mellom isbreer og vulkaner, fra øst til vest, er kryssingen av øya som venter på ham. Foto av DR.

For å presentere prosjektet sitt på et nylig Town Hall of Honor, svarte eventyreren på spørsmål fra det nysgjerrige publikum da han fant terrengsykkelen sin, lærte mer om metoder for å bekjempe kulden, natteforhold eller spore turen hans. . «Jeg sover i et polarekspedisjonstelt som er egnet for temperaturer ned til -25°C. sier Joffrey. Men, det må være -12 grader celsius i snitt, og i verste fall er det noen hytter langs veien hvor jeg kan ta ly. For å holde styr på reisen min har jeg et GPS-fyr som sporer fremgangen min hver time på et kart, slik at jeg kan følge meg via Instagram.» Denne presentasjonen tillot Jade og Victoria Gaudin og Oliver Ball å oppdage, og representerte en miljøklasse på 4.e F. av Philippe Sayre fra André-Cabasse College, relatert til eventyret til Joffrey Malusky.

READ  Venstre forbereder seg på å komme tilbake til makten i Norge
Jade og Victoria Goudin er enige om at de «vil gjøre det samme en dag, og finne flora og fauna der.» Foto av DR.

Han deler lidenskapen sin

Roquebrunoise ønsket å dele sin erfaring med den yngre generasjonen og øke bevisstheten om bærekraftig utvikling, og kontaktet sin tidligere høyskole. «Joffrey gjorde to intervensjoner med studentene i desember, med gode utvekslinger. sier læreren. De var i stand til å diskutere den mentale, fysiske, materielle og økonomiske planen for eventyret hans. Elevene vil følge hans reise til Island live. å gjøre Når han kommer tilbake, vil de ta på seg bærekraftig utvikling sammen: karbonpåvirkning og global oppvarming, avfallshåndtering… Studentene våre er sultne på denne typen opplevelser.»

Det er en pedagogisk mulighet til å sende den yngre til byen som støtter eventyreren på hans reise. «Joffrey Malusky, Vararepresentant for fagforeninger Robert Masson sier: I fjor reiste han til Nordkapp (Norge) for å levere til barna på retreatsenteret. Igjen kommer han for å dele en ensom og personlig prestasjon.

En teknologisk og fysisk ødelagt eventyrer planlegger alt for å unngå potensielle farer. Allerede ser det ut til at naturen kaller det…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *