Etter dronningens død vil prins Philip bli begravet på sitt siste hvilested

Den ble plassert på et marmordekk i kyllingen og senket ned i hvelvet av en elektrisk motor.

Royal Vault i Windsor ble opprettet for George III mellom 1804 og 1810, og han døde i 1820, en av de tre kongene begravet der. George IV og William IV er også festet til hvelvet.

Begravelsen inkluderer dronning Charlotte, kone til George III og deres datter prinsesse Amelia, prinsesse Charlotte, datter av George IV og hertug av Kent, far til dronning Victoria. Prinsesse Margaret, som døde i 2002, ble kremert og levningene ble opprinnelig plassert i Royal Vault, før de ble overført med foreldrenes kister til George VI Memorial Church, da dronningmoren døde noen uker senere.

Prinsessen ønsket å bli kremert fordi hun hadde funnet en alternativ kongelig gravplass i Frockmore i Windsor Great Park.

Lady Glenn Connor, en livslang venn av prinsessen, sa at hun elsket Princess Memorial Church i 2002. “Han fortalte meg at han så Frogmore var veldig mørk,” sa Lady Glenkoner. “Jeg tror hun vil være sammen med den avdøde kongen. Det blir det nå. Jeg tror hun vil være sammen med ham nå.”

George VI døde i 1952, men ble først gravlagt i Royal Vault og flyttet til Memorial Church da den ble bygget 17 år senere.

READ  Kongefamiliesamtaler 'stoppet' etter at prins Harry og Megan Markle blir anklaget for 'lekkasjer'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *