Etter filmen «The Voice» kunngjorde Florent Bogney sin pensjonisttilværelse fra det offentlige liv


TF1 presenterer siste kamp for den ellevte sesongen » Stemme: Veldig vakker stemme Denne lørdagen 21. mai En emosjonell kveld endte med seier til hundre. I en alder av 16 beseiret den yngste deltakeren i finalen i superfinalen, den (yngste) dekanen, Mr. Mate og vant med 56,2 % av stemmene. Gjennom hele konkurransen kunne kandidaten faktisk stole på støtten Florent BagneySom stolte på talentet sitt fra sitt blinde valg.

Treneren, som tok sitt femte talent til seier lørdag, hadde også en komplisert sesong. I januar i fjor, mens forhåndsinnspilte hendelser var i full gang, ble han diagnostisert med lungekreft. Til tross for en tøff kamp og tøffe behandlinger forhindret han ikke kampen i å vare og vil alltid være tilstede for sine ferdigheter. Så han har bestemt seg for å ta seg en god pause de neste månedene. » Etter stemmen fortsetter jeg min siste cellegiftbehandling, og etter det er det over! Jeg skal korrigere meg selv, jeg skal nyte livet, mine kjære er så nærme naturen, det er en mulighet. Jeg kommer tilbake regelmessig i løpet av denne seks måneders pausen. Da kommer jeg tilbake «Han kunngjorde dette til våre kolleger på Gala for noen dager siden.

Sangeren kom tilbake til det akutte stadiet av behandlingen: » Jeg passerte Pure Chemo, det kjempet, med stråler: hjertesorg i tolv dager, det var ikke lenger en spøk! Du kjenner sjørasiet som oppstår etter en uke på tørt land. For de to første var det enkelt å kombinere cellegift og immunterapi. «Han trodde at svulsten hans hadde krympet fra» kiwistørrelse «til» hasselnøttstørrelse. Mine kjære skrev en sang til meg, men først trengte jeg litt mer før jeg kunne spille inn den fordi jeg mistet muskler. Å synge lenge kan være vanskelig. Nå skal jeg dele en del med barna på The Voice. Jeg får se hvordan jeg puster fordi jeg ikke har sunget på en stund Han fullførte.

READ  Midlertidig ansatt - Kreativt og sportsvisum (D5)


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *