«Etter gjenforening, gjenopplæring»: Kinesisk ambassadør i Frankrikes forvirrede kommentarer om Taiwan

De Denne onsdagen er det Nancy Pelosi sin tur til Taiwan Sluttet ikke å reagere. Til tross for at presidenten i USAs hus forlot territoriet i går kveld, trapper Beijing opp sine trusler mot øyregjeringen. Først i handlinger, Flere skip ble grunnstøtt i farvannet rundt Taiwan. Så i teksten gjennom sine forskjellige ministre og diplomaterSlik som den kinesiske ambassadøren i Frankrike.

Ringt på settet til BFM TV denne onsdag kveld, sa Lu Shaye at besøket til Nancy Pelosi forårsaket mye fare under denne «unødvendige provokasjonen».

«Hvis vi ikke reagerer, vil de nå målet sitt»

Ifølge diplomaten støttet de fleste i Taiwan gjenforening med Kina for noen år siden, men det demokratiske fremskrittspartiets «anti-Kina»-kampanje har tatt motet fra folk. Det er derfor han mener taiwanesere må «omutdannes». «Etter gjenforening skal vi rehabilitere. På det tidspunktet tror jeg bestemt at folket i Taiwan vil vende seg til fordel for gjenforening. Hun skal bli patriot igjen«, bekreftet han, og la merke til at dette ikke ville bli gjort under tvang.

Før du konkluderer: «Taiwansiske myndigheter inntar gradvis en «pølseskjærende» tilnærming. Hvis vi ikke reagerer, vil de til slutt nå målet sitt om uavhengighet«.

READ  Hubert Védrine, tidligere fransk utenriksminister: Putins aggresjon "styrker NATO"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *