– Etter valget skal vi gå med advokatene våre – VG

Siste høring: USAs president Donald Trump snakket med journalister etter landing i Charlotte, North Carolina søndag. Foto: Brendan Smylovsky / AFP

Den amerikanske presidenten har nektet for at han vil erklære seier før valget, men advarer om at han vil holde advokatene i arbeid på valgkvelden.

USAs president Donald Trump – som holder valgmøter i fem stater søndag – sier at han vil holde advokatene sine i arbeid på valgkvelden.

Samtidig benektet han at han ville kunngjøre valgseieren før stemmene ble talt opp Axios kunngjorde tidligere søndag.

Siste omganger: Slik slutter valget – hvis målingene er nøyaktige

– Vi drar den kvelden. Etter valget skal vi gå med advokatene våre, sa han til reportere etter å ha landet på flyplassen i Charlotte, North Carolina, to dager før valget. Skriver NBC.

– Jeg synes det er urimelig for oss å vente så lenge etter valget. Stemmeseddene deres må ha kommet før det, deres stemmesedler kan ha kommet for en måned siden, fortsatte han.

Kritiserer høyesterett

President Trump er veldig kritisk til det Høyesteretts avgjørelse De store skrånende statene Pennsylvania og North Carolina bør få lov til å telle med poststemplede stemmer før valgdagen, men de vil vises i dagene etter presidentvalget.

Bakgrunn: Stemmeseier for demokrater i viktige tippestater

– Jeg synes dette er en forferdelig avgjørelse fra Høyesterett, Han sier ifølge NBC.

– Siden du har en eller to eller tre stater, avhenger det av hvordan det ender, planlegger stemmeseddelen og venter på å bli funnet over hele verden. Jeg tror det er en fare med det, fortsetter han og gjentar påstander om at dette kan føre til valgsvindel.

READ  Hva du trenger å vite om det kommende valget i Norge

Presidentens uttalelser kommer etter at statlige tjenestemenn i Wisconsin, Michigan og Pennsylvania – De har ikke lov til å begynne å telle stemmer før valgdagen – Advarer om at årets resultater kan bli forsinket på grunn av det høye antallet forhåndsstemmer.

Mer enn 90 millioner amerikanere stemte foran årets presidentvalg og slo alle tidligere rekorder.

I Pennsylvania, ifølge meningsmålingene, er dette til og med mellom Trump og utfordreren Joe Biden:

Da Trump reiste til fem forskjellige steder på søndag, valgte Joe Biden å tilbringe en av sine siste kampanjedager i Pennsylvania – en annen veldig viktig visjonstilstand.

– Han skrev på spørsmål om påstander om at presidenten ikke vil stjele dette valget, og at Trump vil erklære seg som valgvinner før valget er over. Washington Post.

«U-amerikansk»

Republikanerne var nylig Mange stater har utfordret lover knyttet til tidlig avstemning og poststemmingEtter at demokrater mange steder innførte endringer for å gjøre det lettere å stemme under koronaepidemier.

Fra og med søndag avgjorde høyesterett i staten Texas Gå ned til det republikanske kravet om å avvise nesten 127,00 stemmer Det deponeres gjennom bilvinduer i Houston-området.

John (75) er 50 km unna for å stemme. – Helt ille

Benjamin L., en ledende republikansk valgadvokat. Ginsberg Skriver i Washington Post på søndag Trumps anstrengelser for å gjøre det vanskeligere for folk å stemme «er ikke amerikanske nok til å få det.»

Les mer

– Mange i det svarte samfunnet er lei av skitten

Han sier Trump-kampanjen og republikanerne har vært involvert i mer enn 40 valg og avstemninger rundt USA, og ingen av dem handler om å gjøre det lettere for folk å stemme.

READ  Cannonball stopper jubelen til Super Two

Hovedårsaken til at republikanerne er i disse tilfellene, er påstandene om at tidlig stemmegivning og poststemming fører til utbredt valgsvindel, skriver Ginsberg.

Hold deg oppdatert på valgstudioet: Siste målinger, prognoser og nyheter

”Stilt overfor det faktum at han kan tape, skriver Trump at han har viet sin valgkamp og det republikanske partiet til denne valgsvindel-myten, og i sitt arbeid siden 1984 for å avdekke valgsvindel for republikanerne har det ikke vært noe bevis på at dette har skjedd på et formelt nivå.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *