Etterforsker Michael Demoulin forteller hvordan han skal bryte Datrooks

Onsdager 20. og 27. oktober kl. # Forespørsel Spreder en dokumentar Innleggelig i fire kapitler om Dutroux -saken.. Spesielt Michael Demoulin intervjuet sjefen for etterretningstjenesten, brøt med Mark Dutrooks og førte til løslatelsen av Sabin og Ledidia.

De brakte meg en mann med mørke briller i ansiktet og en kjede bundet bak ryggen“, Husket han.”Jeg begynner sakte med å spørre ham hva han heter og hvor han kom fra. For å finne ut hvem han er over den grunnleggende informasjonen, begynte jeg å finne den karakteren. Noen ganger støter jeg på spørsmål som peker litt mer på forholdet til kona, osv. Jeg kommer spesielt med et spørsmål: ‘Hvordan har du det med din kone? “Han ser på meg og jeg ser litt perlesvette komme på pannen etter en stund. Jeg sier til meg selv at det er et problem, og der skifter jeg tone“.


Ku For 25 år siden ble Sabine og Lydia løslatt fra Troops -saken i Marcinell.


Etterforsker Bleef bestemmer seg for å spille. “Jeg sa til ham: ‘Du er her for Lydia -bortføringen, vi så deg på Fertrix, og jeg har et bilde av varebilen din, så du gjorde bortføringen. Jeg vet at du tok det, jeg trenger bare tid til å bevise det. ‘Så vi forteller ham, vi skal inngå en avtale, og jeg forteller ham at han kan stille meg alle spørsmål i denne saken, og jeg vil svare på det. Han stiller meg et spørsmål, og jeg svarer ham, og der faller han ved bordet; Så reiste han seg og lot som om han var stolt og sa til meg: ‘Jeg skal ikke gi deg en jente, det er to’. Jeg sier: ‘Hvem? Sabina? ‘

Vi er i en realitetstilstand, men det er veldig sant

Michael Demoulin ber om å få vise det til ham. “Klokken var 17.15 og han sa ja til at vi var på vei mot Marcinell. Du må være i sivile klær og trenger ikke å bli tvunget rundt i huset før du kommer hjem. Vi har hans tro, og vi må jobbe slik. Jeg er skeptisk fordi en av adressene jeg søkte etter den 13. kom 15. august“.

Vi går inn i huset, så tar han oss med til kjelleren, han kommer til et skap, han begynner å ødelegge det, så trekker han det, det beveger seg fremover fra veggen, det var fantastisk. Da vi gjorde det, snakket han med disse kvinnene, men han sa: ‘Ikke vær redd, det er meg, det er meg, jeg er homofil.’ Og egentlig kan vi spørre kvinner. Så han åpner dette kortet og deretter går Sabine og Lydia ut og Sabine spør: ‘Kan jeg få blyantene mine tilbake?’. Så klamret Sabine seg til meg og Ledidia ble tatt hånd om av andre kolleger. Vi er i en realitetstilstand, men det er veldig sant“.

Resten av Michael Demoul -intervjuet finner du i kveld på #Union i La Une og Avio.

READ  Jesse Nelson forsinker første singelutgivelse etter å ha ønsket å vises på P Dit Music Video '

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *