EU -nyheter: Ingen penger! VDL -bombing – sjokkbølger i Brussel | Verden | Nyheter

I et brev sa han at kommisjonen ikke kunne tilby flomhjelp til Tyskland, blant bekymringer for at det ikke var noen reserve å gi. Midler fra EU -kommisjonen for avlastning i kjølvannet av naturkatastrofer har blitt utnyttet fullt ut i år, så betalinger er usannsynlige.

Europakommisjonen (EU) har lovet å gi bistand i kjølvannet av katastrofen i juli i Tyskland.

Flomkatastrofer om sommeren ble forårsaket av uvanlig store nedbørsstormer, som ødela områder på grunn av virkningene av den enorme mengden vann.

Et område spesielt påvirket av situasjonen var Ahr -dalen, der minst 134 mennesker ble drept.

Ifølge et brev fra kommisjonens leder Green MEP til Rasmus Anderson ser det imidlertid ut til at den lovede økonomiske bistanden neppe kommer.

Det antyder at på grunn av at reserven er satt av andre steder, kan det hende at det ikke er mulig å betale den påståtte økonomiske hjelpen, som er verdt millioner, i tide.

Van der Leyen sa at EU -kommisjonen har satt av nesten alle midler til å hjelpe prosjekter i kjølvannet av andre naturkatastrofer de siste 12 månedene.

Det står at alle tilgjengelige midler i 2021 allerede er satt av for å gi bistand etter kjølvannet av andre naturkatastrofer.

Les mer: VDL øker truslene mot Polen når Polexit bøyer seg – ‘Straff!’

I følge brevet lovet kommisjonens leder å utforske alle muligheter og andre veier for å hjelpe land som er rammet av flom.

Som svar på tilsynet sa Green / EFAs budsjettordfører Rosmus Anderson: “Det er et ubestridelig faktum at mennesker og regioner som er berørt av sommerflommen ikke kan forvente økonomisk bistand fra EU.

READ  Hyllest til den amerikanske marinens sjømann drept i angrepet i Kabul: 'Han hjalp til med å redde liv'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *