Eugene Worlds: Fraser-Pryce Power 5, en pause i siste liten for den olympiske mesteren og to belgiske elimineringer, alt du ikke kan gå glipp av fra Night 3

Nytt amerikansk hattrick for menn! Olympisk mester og verdensrekordholder i kule Ryan Kreuzer Han slo kameratene i går kveld Joe Kovacs Og Josh Awotunde.

Kreuzer kastet 5. trove på 22.94m, 10. best i historien og best i verden, etter at Kovacs (22.89m) kom under press. Avatunde er 22,29 m.

Kovacs ble kronet til verdensmester i 2015 og deretter i 2019 i en historisk kamp hvor han slo Kreuzer med en centimeter.

Det var den første verdenstittelen for Cruiser, som avsluttet karrieren i en alder av 29 med to OL-gull (2016 og 2021) og verdensrekord (23,37m).

Hvis amerikanske menn dominerer kulestøtet, dominerer amerikanske kvinner stavspranget! olympisk mester Katie Nagot Sandy Morris vant tidligere for å levere den amerikanske doublen.

Nagyote, 31, klarerte 4,85 meter på sitt første forsøk. Tavi avbrøt en vellykket konkurranse, årets beste prestasjoner i verden, nok til å slå landsmannen på sitt andre forsøk over samme stang.

australsk Nina Kennedy Han klarerte en distanse på 4,80 meter og vant bronsemedaljen.

READ  Live scoring og de siste oppdateringene er rettet mot å få bytittelen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *