Euro 2020 Live: England vs Ukraina Team News og Sveits vs Spania og Belgia vs Italia

Euro 2020: England-fans synger tre løver etter Tysklands seier

Følg med på de siste nyhetene som skjer i dag med Sveits og Spania og Belgia mot Italia og gå videre til kvartfinalen i Euro 2020.

Sveitserne har slått verdensmestere Frankrike i de åtte siste kampene og tatt sin plass i den skyte-thrilleren, men det har ikke kommet noe lett herfra, spanjolene har vært farlige og har scoret mål i de to siste kampene. Alvaro Morata, Pablo Sarabia og Ferran Torres er i mål, og Sveits møter en høy oppstilling for å holde seg i Gulfen i kveld i St. Petersburg, spesielt midtbaneforsvarer Granit Shaga er suspendert.

Så kommer den etterlengtede konfrontasjonen mellom Belgia og Italia. Belgia er rangert som nr. 1 i verden, med Romelu Lukakus makt som leder an i talent og rikdom blant sine gyldne generasjoner, som endelig anser det som øyeblikket å levere sølvtøyet. Imidlertid forventes de å være uten Eden Hazer og Kevin de Bruyne, som fikk skader i 16. runde. Italia har i mellomtiden så langt vært det fremtredende laget i turneringen – et imponerende oppsett i München.

I mellomtiden drar England til Roma for kvartfinalen med Ukraina i morgen kveld. Mål fra Raheem Sterling og Harry Kane har vært i de åtte siste av tre Lions-kamper etter å ha booket sin sikre vei til glede for et sikkert Wembley Stadium. Gareth Southgates side er nå bookmakernes favoritter til å vinne kampen.

Følg alle de siste oppdateringene for kvartfinalen nedenfor.

1625229910

Sveits vs Spania

Første kvartal er over tre timer. Spania slo Slovakia i sin siste gruppekamp, ​​og vant deretter en thriller med Kroatia i ekstraomgang, og scoret 10 mål i begge kampene. Defensive nederlag som tillot Kroatia å vende tilbake til sitt siste 16 dykk ville være en bekymring, men Luis Enrique Alvaro burde være glad for å se Morata på poengsummen, mens Pablo Serbia, Ferran Torres og Danny Olmo alle var involvert i trusselen. Sveitserne må klare seg uten den suspenderte granitt-shagaen, og kanskje deres største utfordring her vil være å bringe seg tilbake til jorden etter den følelsesmessige natten mot franskmennene.

READ  Forræderi - 'hån, dissens', Comosjømøte, Harry Kane, Tottenham fungerer ikke normalt

Lawrence Astler2. juli 2021 13:45

1625228658

Tony Cruise trekker seg fra internasjonal fotball

31-åringen har kunngjort på Instagram at den tyske midtbanespilleren Tony Cruise har kunngjort sin pensjon fra internasjonal fotball etter lagets utgang fra EM.

VM-vinneren i 2014 mottok 106 landskamper for landet sitt, og scoret 17 mål og 19 assist.

Cruz sa det var klart “i lang tid” at han ikke ville være tilgjengelig for neste års verdensmesterskap i Qatar. Han sa at det å fokusere på sitt klubbliv med Real Madrid og tilbringe tid med familien er nå hans prioritet.

Lawrence Astler2. juli 2021 13:24

1625227339

Teamnyheter fra Belgia mot Italia

Før kveldens kamp ga Roberto Martinez tilleggsinformasjon til målet:

“Åpenbart spiller vi på fredag, noe som kan være for nært for begge spillerne å komme, men medisinsk kan de holde seg på laget, og de kan fortsette å jobbe. Vi vil finne ut litt mer før Italia-spillet om noen andre spillere er tilgjengelig.”

Lawrence Astler2. juli 2021 13:02

1625225126

Teamnyheter fra Belgia mot Italia

I to store angrep for Belgia vil playmaker Kevin de Bruyne og kaptein Eden Hazard savne denne viktige kampen på grunn av skader mot Portugal. Paret vil bare spille “50/50” i semifinalen – hvis Belgia slo Italia – ifølge Martinez. Vi sees i kveld hvis noe endres …

I mellomtiden trente de italienske forsvarerne Giorgio Cielini og Alessandro Florenci alene tidligere denne uken på grunn av skader, men paret har siden kommet tilbake til full trening – kanskje på dette kvartalet.

Belgia: Cordois; Alderwild, Vermaelen, Vertonghen; D Harm, Witzel, Tylemans, Munier; Mertens, Lukaku, Karasko

Italia: Donorumma; De Lorenzo, Bonucci, Cielini, Spinozola; Parella, Jorkinho, Verratti; Kirke, bygning, insignier

Lawrence Astler2. juli 2021 12:25

1625224378

Euro 2020: Belgia vs Italia

Siste sjanse for den gylne generasjonen i Belgia – og en flott mulighet – her er vår senior fotballkorrespondent Melissa Reddy.

De har ikke vunnet et hjørne mot Portugal, men Europaturnéen til verdens nr. 1-lag – med en status på mer enn 1000 dager – fortsetter. Det belgiske merket Doing Watts er viktig, sett i St. Petersburg, København og Sevilla, og vil deretter spille for en mengde i München.

Roberto Martinez, Kjærlighet til fotball, er Trekkes inn i et praktisk kostyme. Dette skyldes delvis forholdene til smittsom fotball, den hektiske reiseplanen som lag som England ikke trenger å kjempe, de ufullkomne ordningene på grunn av skader på nøkkeltall og det faktum at den er mye mer stabil enn estetisk tiltalende. Lag som får makt i de avgjørende stadiene i en kamp.

“Som trener kan jeg ikke forveksles,” sa Martinez. “Vi spilte” å vite hvordan vi skulle vinne “mot det beste laget i Europa. Det var den største testen.”

Lawrence Astler2. juli 2021 12:12

1625222708

England vs Ukraina

Gareth Southgates 26-mannslag trente alle foran Englands Euro 2020-kvartfinale mot Ukraina.

Belønningen for 2-0-seieren -16 over Tyskland på Wembley tirsdag blir sammenstøtet mot Andrei Shevchenko i Roma lørdag.

De tre løver flyr til Italia fredag ​​ettermiddag, og hele teamet trente på St. George Park-stedet den morgenen.

Mason Mount og Ben Silwell, som var isolert på kampdagen i Tyskland, var i aksjon etter å ha kontaktet Chelsea-lagkamerat Billy Kilmer, som testet positivt for Covic-19 etter å ha spilt for Skottland mot England.

En bestilling fra suspensjonen frem til kvartfinalen med Harry Maguire, Declan Rice, Calvin Phillips og Bill Foden.

Manchester United-forsvarer Maguire, som ble utnevnt til Man of the Match på tirsdag, vil bli med manager Southgate på en pressekonferanse i Roma fredag ​​kveld.

Lawrence Astler2. juli 2021 11:45

1625221679

England teamnyheter

Mount eller Jack Grealish, Deltok i begge målene i de siste 16 kampene, Neste mann er den mest favoritt. Bill Foden, som var uthvilt for den siste gruppekampen mot Tsjekkia for suspensjonsrisiko, kan komme tilbake etter å ha startet mot Kroatia og Skottland.

Lawrence Astler2. juli 2021 11:27

1625220246

Grealish om han vil starte mot Ukraina

Spurte om han tror han vil starte mot Ukraina. England forventes å flytte til gruppe 4-3-3 / 4-2-3-1, som har tjent dem godt i gruppespillet, noe som betyr at de sannsynligvis vil være en forsvarer i stedet for den mest offensive spilleren på laget. Mason Mount kan komme til Kieran Trippier, men kan Jack Graylie oppgraderes fra benk til start elleve?

“Det er tøft. Jeg spiller alltid hvert minutt i villaen. Jeg må være realistisk om meg selv og talentet vi har, spesielt i min situasjon,” sa han.

“Du har seks spillere som spiller på begge sider av Harry. Du kan faktisk spille for de fleste klubber i verden – meg selv, Jadan (Sancho), Marcus (Rashford), Rahim (Sterling), Bill (Foton) og Bukayo (Saga). Det er den anstendige tingen å gjøre, og det skal ende der. “

Lawrence Astler2. juli 2021 11:04

1625219217

Kommer det hjem?

Stadistas diagram for dagen er her, og det er flott: Søketrender for ‘det kommer hjem’ i løpet av Euro 2020. Sang Tre løver Det har vært en stor del av engelsk fotballfan-kultur siden fødselen i Euro 96, og ser ut til å ha samlet et visst momentum under regi av Gareth Southgate, kanskje med større nasjonal tillit gjennom den talentfulle avlingen av unge spillere.

Hva dette diagrammet viser Tross alt ekko Englands rivalisering med Tyskland nasjonens nivå av ikke-konkurranse.

(Den uavhengige / Statista)

Lawrence Astler2. juli 2021 10:46

1625217285

Jack Graylish om Harry Kane

“Det er åpenbart bra å få ditt første mål i en kamp, ​​spesielt hvis du ikke dekker det over!” Graylish sa i forkant av kvartfinalen mot Ukraina på lørdag.

“Det er åpenbart bra. For å få sin første, surrer han, men ingen der vil mistenke H. Han er den beste spilleren jeg noensinne har spilt for. Han er utrolig. Han er utrolig profesjonell på og utenfor banen.

“Når du ser rundt ham på det stedet, er det derfor han er England-kaptein. Det som skiller seg ut er at han ikke bare er målscorer.

“Det har vært spillere som har scoret mål, mål, mål tidligere. Etter min mening vil han slå Premier League og England ett, men han er ikke bare målscoreren. Han er utrolig.

“Det er som om han går dypt og finner passet og legger det gjennom folks ben.

“Han er åpenbart utrolig. Han har åpenbart fått det første målet, og jeg håper vi alle har mange flere.”

Lawrence Astler2. juli 2021 10:14

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *