Euro 2020 Live: Storbritannia mot Tyskland reaksjon og siste nytt i dag

Euro 2020: England-fans synger tre løver etter Tysklands seier

Følg med på de siste nyhetene etter at England tok plass i Euro 2020-kvartfinalen ved å slå Tyskland tirsdag kveld.

Mål fra Raheem Sterling og Harry Kane har vært i de åtte siste av tre Lions-kamper etter å ha booket sin sikre vei til glede for et sikkert Wembley Stadium. Gareth Southgates side ble kritisert for ikke å være i forkant av en to-måls ledelse på to 1-0 mot Kroatia og Tsjekkia, og overbeviste de som syntes laget var iboende veldig negativt.

Men en ekspert-spillplan, komplett med en splittende beslutning om å snu ryggen til forsvaret, så dem kvalifisere seg til sin første knockout-seier mot sine 55 år gamle rivaler.

The Three Lions er nå bookmakernes valg om å vinne kampen, og skal spille Ukraina lørdag kveld i Roma etter å ha slått Sverige dramatisk i Glasgow.

Følg alle de siste reaksjonene fra England-leiren når fasen for kvartfinalen begynner.

1625056224

Victoria ‘Spirit of Awareness and Hope’ i Storbritannia

Uavhengighetenes Miguel Delaney var på Wembley for Englands massive seier, og følelsen av muligheten føltes like viktig og kraftig som den en-dags Euro 2020 runde-16-seieren.

“Bildene av de feirende menneskene – som lever igjen – er like spennende som øyeblikkene på banen som skapte dem. Armene ble løftet. Det var kropper overalt. Det var bare glede.

“England-spillerne følte det hele da de stilte opp til kampen. Mange kommenterte hvor høyt publikum hørtes ut igjen. Det tok dem noen sekunder å bli vant til det, akkurat som det tok noen minutter å komme til spillet. “

Jamie Bradwood30. juni 2021 13:30

1625055456

Southgate: England har muligheten til å gjøre noen spesialtilbud

Gareth Southgate brakte raskt Englands historiske seier mot Tyskland i seng og fokuserte igjen på den enorme Euro 2020-kvartfinalen mot Ukraina fordi de benytter seg av denne “muligheten til å gjøre noe helt spesielt”.

Southgate vet at tirsdagens 2-0-seier -16 vil gå ned i folklore, men det vil være veldig lavt om England ikke tjener Wembley-inntekter etter å ha slått Ukraina i de åtte siste sammenstøtet i Stadio-OL i Roma lørdag.

“Jeg tenker virkelig på lørdag,” sa England-manager. “Å være på siden var vakkert. Å se det andre målet var et veldig spesielt øyeblikk.

“England har aldri slått Tyskland i en knockout-kamp siden finalen her. Jeg tror ikke vi har satt sammen en semifinale i en kamp, ​​og deretter en kvartfinale siden 1966.

“Disse spillerne skriver historie, de har en sjanse igjen. Vi har bare nådd semifinalen i et europamesterskap, så de har sjansen til å gjøre noe helt spesielt, og vi må sørge for at vi gir dem den beste sjansen til å gjøre at.”

Jamie Bradwood30. juni 2021 13:17

1625054403

‘German Globe’ oppdaget i England mot Tyskland

Jonathan Swain, vert for Lorraine Kelly onsdag morgen, forklarte hvor mye hun likte å delta på Wembley på tirsdag for å se Englands historiske Euro 2020-seier over Tyskland.

Han fortalte tilskuere at han var heldig å til og med møte et kjendisansikt når han bygde kampen, og han la til: «Selv etter kampen var han på skuldrene til noen England-supportere og drakk en boks øl. Her, på vei til Wembley. For et flott kapittel han er. “

Det var imidlertid en liten feil, personen som ble fotografert var egentlig ikke Mr. Globe.

Jamie Bradwood30. juni 2021 13:00

1625053933

Oliver å anbefale Spania-Sveits

UEFA har bekreftet at den engelske dommeren Michael Oliver leder Euro 2020-kvartfinalen mellom Spania og Sveits på fredag. Oliver har hatt ansvaret for to kamper så langt, med Sverige som vant 3-2 mot Polen og Frankrike gjorde 1-1 uavgjort med Ungarn i gruppespillet.

UEFA har foreløpig ikke kunngjort sin dommeravtale for Englands kvartfinale mot Ukraina lørdag.

(POOL / AFP via Getty Images)

Jamie Bradwood30. juni 2021 12:52

1625053229

Storm Celebrates vinner med fans i Storbritannia

Stormsey feiret Englands seier over Tyskland ved å delta på en fest hjemme hos en fan. Rapperen var blant de oversvømmende fansen for å se spillet på Boxpark i Croydon, og han ble omtalt på sosiale medier for å feire Raheem Sterlings mål mens han hadde på seg Jack Grilish-skjorten.

I løpet av kampen lovet rapperen angivelig å delta på en fest med en fan hvis England vant. Etter at England forseglet 2-0 for å gå videre til kvartfinalen, fortsatte Storms med løftet sitt, og så dukket scenene opp på sosiale medier da en fan kom hjem og drakk en øl med dem.

Han ble også filmet med sang med slagordet “It’s Coming Home” om “Three Lions”, som har blitt synonymt med Englands internasjonale kriger.

Jamie Bradwood30. juni 2021 12:40

1625052628

Joachim Low Bows etter Englands nederlag

Den tyske manager Joachim Loew, som sluttet etter slutten av sin 15-årige periode på Wembley, har hyllet laget sitt.

“Det har vært 15 lange år med mange fantastiske øyeblikk og, selvfølgelig, noen skuffelser,” sa han. “Det er en lys fremtid for laget. Gratulerer til Hansie Flick, jeg gratulerer ham. Hjertet mitt fortsetter å slå svart, rødt og gull.

“For meg personlig forblir veien jeg har tatt med de rundt meg den samme. Det var et team jeg jobbet med i mange år. Det var konflikter, men nivået på generell tillit var utrolig – det samme gjelder spillerne. De feiret med meg etter seieren. Disse tingene vil forbli de samme. Jeg er utrolig takknemlig for alt. Dette er de tingene du vil gjøre som trener. “

Lowes magi har vært ansvarlig de siste årene, etter toppen av verdensmesterskapsseieren 2014 i Brasil. Å beseire England var hans siste skuffelse, og Melissa Reddy skrev om en natt hvor Tysklands lys var spredt på Wembley.

Jamie Bradwood30. juni 2021 12:30

1625051268

England Pack in Teaching Ukraine Clash

England gjennomgår for tiden en lett treningsøkt i St George’s Park da de fokuserer på lørdagens kvartfinale mot Ukraina. Utendørssesjonen involverte 14 spillere, med Jack Grieshich som ble med på de 11 spillerne som slo Tyskland i går kveld.

De tre løvene har ingen bekymringer for skader. Mason Mount og Ben Silwell trener igjen med laget etter at deres selvisoleringsperiode ble avsluttet mandag.

(Getty Images)

Jamie Bradwood30. juni 2021 12:07

1625050210

De Bruyne, Harmful Belgium Training

Andre steder i euro er Belgias Kevin de Bruyne og Eden Hazard ute av trening i morges mens Roberto Martinez ‘side forbereder seg på å møte Italia i kvartfinalen.

De Bruyne og Hazard er utelukket fra de åtte siste møtene etter landets 1-0-seier over Portugal i forrige runde, og det er tvilsomt at Belgia kommer til semifinalen.

I mellomtiden rapporterte italienske medier i morges at forsvarer Giorgio Cielini kommer tilbake til Roberto Mancinis startoppstilling da han savnet 16-sluttspillkampen mot Østerrike med en lårskade.

Jamie Bradwood30. juni 2021 11:50

1625049057

‘Bli hjemme’, advarer minister britiske fans

Regjeringsministeren har advart fotballfans som ønsker å reise til Italia for den britiske kvartfinalen i Euro, for å bli i Storbritannia og “se hjemmefra”.

Gareth Southgates lag reiser til Roma for å spille i Ukraina lørdag kveld, men den vanlige reisehæren til engelske fans vil ikke kunne reise til den italienske hovedstaden denne uken hvis det er strenge reiseregler.

Italia er på regjeringens gule liste, og Englands besøk til Italia bør isoleres i fem dager – så alle fans som reiser nå vil savne kampen. Energiminister Anne-Marie Travelian sa: “Jeg oppfordrer britiske støttespillere til å bli hjemme.

“Det er vanskelig å ikke smile til alle de fantastiske flaggene som vifter, noe som gjør deg stolt over at teamet vårt presterte så bra i går kveld,” sa han til Sky News. “Men å lytte virkelig er å se hjemmefra og heie laget på så høyt du kan.”

Jamie Bradwood30. juni 2021 11:30

1625048625

UK VS Germany topper 20 millioner

Englands 2-0-seier over Tyskland er den mest sette begivenheten i Storbritannia i år da mer enn 20 millioner mennesker ble med i EM 2020-runden.

Konkurransen har tiltrukket seg det største publikummet på BBC One siden 10. mai 2020, med statsminister Boris Johnson kunngjør de første trinnene for å lette lockout. Mer enn 20,6 millioner seere så kampen på kanalen, og millioner flere var innstilt på iPlayer. Figuren nådde en høyde på 19,4 meter for Englands gruppespillkamp mot Skottland 18. juni, som ble sendt på ITV.

Jamie Bradwood30. juni 2021 11:23

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *