Euro 2020 Live: UK vs Germany Latest Plus Wales v Denmark Last 16 Creation

Bale forbereder seg på å slå Danmark ettersom Wales har marsjert de siste 16 sammenstøtene

Hold deg oppdatert med alle de siste nyhetene om Euro 2020 mens England forbereder seg på å møte Wales i 16. runde avspark mot Danmark på lørdag.

Leon Koretska ankom for å redde Tyskland i den døende etappen av gruppe F-finalen på onsdag, noe som betyr at Tyskland reiser til Wembley neste tirsdag for England-troppen.

Selv om Die Manschaft representerer en tøff første motstander i utslaget, kan man fortsatt regne med at England faller på den positive siden av trekningen. Wales, derimot, har de tøffeste løpene for de siste etappene i turneringen, med Danmark på toppen, men de er også på samme side av trekningen som Frankrike, Italia, Spania og Kroatia, mens Belgia møter Portugal som Cristiano Ronaldo er ny fra å slå en ny internasjonal rekord.

Jordan Henderson, som betalte for en del av fotballen i banken under de tre Lions-finalen mot Tsjekkia, mobiliserte laget sitt: Mange av disse guttene går ut og leker, liker spillet og spiller uten frykt. Dette er hva de må gjøre igjen på tirsdag. Gå og nyt det, gå og vis alle hvor gode de er. Bruk følelser og nysgjerrighet på riktig måte for å gi energi til spillet fordi det kan være veldig annerledes. Som en erfaren spiller kan jeg hjelpe med det og sørge for at vi er i riktig humør til å gå til spillet og ha trening de neste dagene for å forberede oss på det. Alles selvtillit og alles følelse er god, og vi har noen dager til å gjøre oss klare til et stort spill. Men mange av guttene har allerede spilt i de største kampene: Champions League-finalen, Champions League-kampene, Cup-finalen, de store kampene for England. Selv om de er unge og vant til store spill, håper jeg de forventer dette. ”

READ  Hvem kunne ha funnet Manchester Uniteds beste mål 'real deal' - Dominic Booth

Følg med på de siste nyhetene i turneringen når vi lager opp til første runde med knockout-spill:

1624620563

Rafael Warren Man vil bli med i UTD

Slutten på den franske midtstopperen kommer Real Madrid Angi varigheten på endringen.

Midtparten, 28, er Uniteds beste defensive mål, og Villarreal og den spanske stjernen Pav Torres blir sett på som et alternativ.

En av de mange hindringene for Warne for å registrere seg vil være lønnen hans fordi han er tvunget til å tjene $ 400 000 i uken.

United har vært skeptiske til å betale høyere avtaler for kontrakter etter tidligere anskaffelsesproblemer som Alexis Sanchez.

Jack Rathbourne25. juni 2021 12:29

1624622536

Taylor ble hyllet av UEFA for sin raske respons på Ericsson-kollapsen

Anthony Taylor, den engelske tjenestemannen, har fått skryt av UEFA-dommerformann for Christian Eriksens hjerteinfarkt under kampen mot Danmark og Finland.

Den danske playmakeren kollapset like før pause 12. juni. Taylor innså straks alvoret i situasjonen og signaliserte legene om å komme om noen sekunder.

Hans raske tankegang, sammen med Danmarks kaptein Simon Gajer, ble hyllet mye, og UEFA-sjefsdommer Roberto Rossetti sa på fredag: ”Alle følte at Anthony hadde rett. Han klarte dette vanskelige øyeblikket veldig bra.

Jack Rathbourne25. juni 2021 13:02

1624621366

Adam Millington25. juni 2021 12:42

1624620218

Vil England slå Tyskland?

For din selvtillit på lunsjtid hevder Alex Bottle at denne delen er UK Til Slo Tyskland ut tirsdag. Om de liker det er imidlertid en helt annen sak.

“Dette er ikke en uttalelse som brutalt provoserer skjebnen til en pessimistisk nasjon – i det minste ikke fordi Tyskland akkurat nå er i en tilstand av egen mistillit. Det er ikke en hyklerisk uttalelse som ignorerer den falske troen som brøt de engelske hjerter 11 somre siden, »skriver han.

Adam Millington25. juni 2021 12:23

1624619654

Mourinho svarte på Tottis ros

Jose Mourinho var sjokkert over kommentarene han kom etter at Roma-legenden Francesco ankom Tottis klubb.

“Mourinho, når han kommer, vil fortelle deg hva han synes,” sa Totti. “Vi venter på at han skal komme. Vi har tatt den sterkeste treneren i verden.

“Hadde det vært bedre om han hadde vært Mous trener? Da jeg var liten, ja. ”

Se Mourinhos svar her:

Adam Millington25. juni 2021 12:14

1624618769

UFA rapport om Ungarn og Tyskland etterforskning

UFA har gitt ut en uttalelse om deres etterforskning av oppførselen til supportere i Ungarn mot Tyskland:

Det heter: “I henhold til § 31 (4) i UEFA Code of Conduct, er UEFA Code of Conduct and Discipline Analyst utnevnt til å gjennomføre disiplinærundersøkelser av potensielle diskrimineringshendelser på Football Arena München under UEFA Euro 2020-komiteen. Etappekampen (2-2) mellom landene i Tyskland og Ungarn ble spilt 23. juni 2021.

“Informasjon om denne saken vil være tilgjengelig i tide.”

Adam Millington25. juni 2021 11:59

1624617990

READ  Man United utveksling sist: Fabrizio Romano bekrefter "ferdig avtale", medisin som er ute denne måneden

Eriksen besøkte det danske laget

Christian Eriksen besøker Danmark i forkant av morgendagens kamp mot Wales etter å ha blitt utskrevet fra sykehus.

Når Caspar Schmidt møtte Eriksson, sa han til CNN: “Det var flott å se ham. Det hjalp mange gutter jeg tror å se ham og ødelegge det siste bildet vi hadde på banen. Å se ham i det virkelige liv og å se at han har det bra … det er veldig viktig. ”

Adam Millington25. juni 2021 11:46

1624617318

Wales skal møte Danmark i morgen

Euro 2020 finner sted i Wales mot Amsterdam i Amsterdam. Noen danske fans får delta, men ingen fra Wales har kommet.

Robert Pays side vil være uten Ethan Arrow, som ble utvist i siste kamp mot Italia, og vi vil høre fra manager i ettermiddag i forkant av deres 16. runde.

Adam Millington25. juni 2021 11:35

1624616775

Ufa undersøker ungarske fans på nytt

UFA har satt i gang en ny etterforskning av oppførselen til ungarske fans – tredje på tre kamper. Publikum i svarte skjorter bak målet ble sagt å ha et homofil-banner og chantet homofile mantraer.

Det er en nylig etterforskning av deres oppførsel under uavgjort 2-2 med Tyskland.

Adam Millington25. juni 2021 11:26

1624616092

Ta en titt på den britiske treningsøkten live

Gareth Southgates sidetog i dag på St George’s Park før den møter Tyskland i 16. runde på tirsdag. Harry Maguire er tilbake med resten av laget i fravær av Ben Sylvel og Mason Mount.

Økten kan sees direkte her:

Adam Millington25. juni 2021 11:14

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *