Europeiske TSOer utvikler Eurobar for å standardisere offshore-faser

Syv europeiske sentralbanksystemoperatører har signert en avtale om å lansere Eurobar, et initiativ for å koble havner over hele Europa.

Eurobore-partnere inkluderer Tysklands 50Hz transmission GmbH og Umbrian, Sveriges Offerswerk Svenska Kraftnat, Spanias Red Electrica de Espana, Frankrikes Riso de Transport de Electrica (RDE og RDE).

Fra og med prosjekter som nåværende kontroll og punkt-til-punkt-forbindelser, er Europas mål å effektivt og trygt integrere maritim kraft i den europeiske kraftfasen, utvikle seg til et sammenkoblet maritimt nettverk eller “buspar homogent system”.

Dette konseptet er designet for å implementeres autonomt av modulære og internasjonale partnere. I denne forbindelse sa TSOer at det var viktig å streve for internasjonal standardisering av grensesnitt og teknologi.

EU planlegger å bygge opp til 300 gigawatt vindkraft innen 2050 for å oppnå klimamålet i Paris-avtalen.

Eurobar har som mål å støtte Europa og dets DSO-er ved å standardisere grensesnitt og teknologi for sikker og effektiv integrering av marine gårder, minimere miljøpåvirkningen og sammenkoble sjøvannsklynger.

Derfor er formålet med Eurobar-initiativet å utvikle og implementere en felles tilnærming til maritime infrastruktursystemer som vil knytte fremtidige maritime evner til Europas overføringssystem.

Videre følger det forestillingen om at grensesnitt vil bli standardisert for fremtidige generasjoner av maritime tilkoblingsteknologier, og dermed forberede dem på offshore-scenen. Partene viser til at disse tiltakene kan iverksettes gradvis og iverksettes når det er økonomisk og teknisk nødvendig.

“Eurobar gir et konstruktivt bidrag til europeiske prosjekter for maritim utvikling.” Sier Dr. Hans-Jrgen murstein, Administrerende direktør i Ambrian.

“Det er et internasjonalt rammeverk for eksisterende ideer som må integreres og oversettes til bærekraftige og innovative prosjekter. Samarbeid og utveksling er viktig for å lykkes med arbeidet vårt, så det vil være permanent åpent for interesserte nye parter. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *