Eurovision 2022: Hvis reglene brukes, bør Ukraina tillates

Ukraina vinner Eurovision Song Contest i Italia lørdag kveld, Foran Storbritannia og Spania, takk for publikumsstemmen. Kalush-bandet, som blander hiphop og tradisjonell musikk med sangen «Stefania», har 631 poeng mer enn Storbritannia.

Men hvis reglene respekteres, bør Ukraina rett og slett bli diskvalifisert og politiske nyheter bør utestenges fra Eurovision (Se regler) Så i 2021, Hviterussland ble utestengt fra konkurransen etter en sang den anså som anti-russisk. Og i 2019, European Broadcasting Union (EU) har gitt økonomisk bistand til Island for brudd på reglene ved å vifte med bannere i palestinske farger.

På slutten av Kalush-bandets opptreden ba imidlertid den ukrainske bandsangeren Ole Psiuk Europa om å hjelpe landet hans. » Vennligst hjelp Ukraina og Mariupol! Hjelp Azovstall «, Han ropte.

Men arrangørene sa at Ukraina ikke ville bli fordømt for kommentarene.

«I denne sammenhengen forstår vi de dype følelsene rundt Ukraina og synspunktene til Kalush Band og andre artister uttrykker sin støtte til at det ukrainske folket skal være mer humant enn politisk.«Arrangementet ble organisert av European Broadcasting Union (EBU).

READ  "Det er ikke sånn at du snakker med folk", dronningens tale til Megan Markle på Windsor Castle | Monarkier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *