EV for å bygge virtuelt kraftverk Eaton blir med ladeeksperten

Eaton ble den « offisielle energisparepartneren » til det engelske profesjonelle fotballaget Manchester City i 2017: Filmen er en X-lagringsenhet stemplet med Manchester City Club-merket. Bilde: Eaton.

Distribuerte energilagringssystemer produsert av kraftstyringsselskapet Eaton kan delta i fase-likevektsmarkeder ved å integrere med Virtual Power Station (VPP) -plattformen utviklet av Virta, en leverandør av ladeutstyr for elektrisk kjøretøy (EV).

Eatons Storage Compact er et enkeltlagrings energilagringssystem designet for små og mellomstore bedrifts- og industriplattformer (C&I) som kan installere opptil 50 kilowatt energilagringskapasitet per streng på fem batteripakker. Disse systemene er en del av et bredere utvalg som tilbys av en multinasjonal teknologileverandør med hovedkontor i Dublin, samt boliger og store løsninger.

For tiden lager xStorage-enheter BTM-applikasjoner for kunder, med hovedmål å integrere produksjon av fornybar energi på stedet og å tillate installasjon av flere EV-ladeanlegg. Eden sa denne uken at det nå samarbeider med Virta i Finland med hovedkontor for å legge til nye muligheter for batterilagringssystemer.

VPP-er tillater integrering av evner og evner fra flere distribuerte energiressurser, inkludert energilagring, som fungerer som en stor ressurs, og utfører funksjoner som tradisjonelt kan gjøres med sentraliserte termiske kraftverk. Virtas operativsystem vil bli levert i likevektsmarkeder levert av distribusjons- eller overføringsnettleverandører som hjelper med å administrere og opprettholde energilagringsfasen på Eatons enheter. Plattformen kan også legge til og administrere energilagringssystemer og batterier i elektriske kjøretøyer.

Eieren av energilagringssystemet drar nytte av å motta eller dele inntektene systemene deres oppnår i disse markedene, mens nettoperatører kan administrere sine nettverk, ofte uten å investere i oppgradert eller ny infrastruktur. Med utviklingen av fornybar energieffektivitet i kraftnett, vokser etterspørselen etter likevektstjenester, og produksjonen av vind- og solkraftverk vil variere i henhold til værforholdene.

READ  «Vi må være på utkikk»: En eksepsjonell begivenhet vil finne sted på himmelen fra 14. juni

Eaton og Virta inkluderer Norge i den aktive nordiske regionen, hvor salget av nye elbiler i fjor overgikk alle andre typer biler for første gang, med kraftverk i regioner, inkludert Storbritannia, Tyskland og Australia, som bidro til å tillate fleksible og etterspørselsresponsive markeder å delta i praktisk talt distribuert energilagring Er allerede mer eller mindre åpne.

I mellomtiden har andre regioner som Japan og Canada begynt å prøve slike løsninger på pilot- eller demonstrasjonsnivå. Federal Energy Regulatory Authority (FERC) har utstedt to «milepæl» -forskrifter: FERC Order 841, som gjør det mulig for landets viktigste regionale overføringsoperatører (RTO) og uavhengige systemoperatører (ISO) å åpne sine energimarkeder for å distribuere energi, og sist FERC Order 2222, som ble lansert i år, leder selskapene til å gjøre det samme for et bredt spekter av distribuerte energiressurser (DER), inkludert sol. PV, EV ladere og varmepumper. Store California-applikasjoner som Southern California Edition (SCE) og PG&E har gjort bulkmåler-kjøp fra energilagringssystemer, og i tilfelle PG & E ble SCE 5 MW solcelleentreprenør (nå lagring) kontrakt med et sett med systemer distribuert på C&I nettsteder.

«Kompakte enheter fra Eaton Storage kan sees på som hjertet i bygningens fleksible elektriske system, som muliggjør brukbar respektabel bruk av fornybare elektriske biler og gir energi på nytt lokalt. Nå, med Virta, kan xStorage tjene nye inntekter for å bygge eiere fra undermarkeder og mer for å svare på lokale behov.» Salgssjef Marco Rotti sa.

«Dette er en vinn-vinn-situasjon for bygningseieren og det nasjonale kraftnettet, der lagringen forbedrer og stabiliserer energiforbruket til den lokale bygningen og den høyeste etterspørselen etter elbiler, samtidig som den gir den miljøvennlige kraften til kraftnettet over hele landet.»

READ  Apple forventes å levere sine VR-headset i 2022

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *