Everton Exchange News LIVE – Ben Godfrey Claim, Jordan Pickford News, West Brom Reaction

Colombianerne uttrykte James ‘spiritisme og tvetydighet

James Rodriguez under Premier League-kampen mellom Liverpool og Everton på Anfield (Bilde: Robbie J. Bart – AMA / Getty Images)

James Rodriguez ledet Everton til et hat-trick for assistanse i Richardsons mål i den historiske 2-0-seieren over Liverpool på Anfield, men såret en 1-0-seier over Southampton og West Bromwich Albion.

Da han kom hjem i Colombia, virket det som om kameratene ikke var fornøyde med mangelen på detaljer om fraværet til Blues-sjef Carlo Ancelottis nasjonalhelt.

Game Witness Rapporten deres siterer litt fargerik dekning fra den søramerikanske versjonen av Marca:

Det er Ancelotti ‘Kunne ikke avklare’ Hva skjer med stjerne midtbanespilleren hans.

‘I stedet for å fjerne tvil’ Dette økte dem, og Ancelotti nektet bare å oppgi de påståtte detaljene ‘Spekulasjon’, Bare en ‘Skade’ Når det gjelder fotballspilleren.

De ber Everton-sjefen om å stoppe ‘Tvetydighet’ Når det gjelder Rodriguez, vil det være den beste spilleren for dem ‘Stjerne’ Dermed må det utvises forsiktighet.

Det er en del av avisens brede dekning av Rodriguez ‘trekk siden han flyttet til Everton om sommeren.

Etter et langt fravær i vintermånedene fortsatte de med å dekke over skadeshistorien hans og mangelen på detaljer om Everton, og forsøkte hovedsakelig å skape inntrykk av at noe foregikk bak kulissene.

Til tross for at han var spiller på Match Day-showet, forklarer Rodriguez hvordan Southampton mangler i spillet.

De synes dette er mistenkelig og sier klubben er en fiasko ‘Rapporter noe’ Merkelig nok er Rodriguezs kondisjon oppkalt etter måten klubben klarer det på ‘Spiritualisme’.

READ  Teklon Rice trygg på å spille i Euro 2020 på grunn av kneskade | England

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *