Everton flyr til USA med nye overganger og en spennende unggutt på laget

Everton har fløyet til USA for å delta i Florida Cup onsdag morgen, med to nye signaturer.

Andros Townsend og Asmir Begovic, som bekreftet sine respektive gratis overføringer tirsdag kveld, var på flyet mens bluesen var forberedt på å akselerere produksjonen før sesongen.

Det tidligere USA ga ut en video fra setet sitt til sin Instagram-historie.

I mellomtiden, Everton Den nye keeperen kan sees i videoen som ble utgitt av klubben mens flere spillere klatrer inn i prosjektet før de forlater Mercedes.

Klippet, som er lagt ut på sosiale medier, inneholder Michael Keane, Mason Holgate, Ben Godfrey, Seamus Coleman, Alex Iwobi – og unge Charlie Whittaker.

Motta de siste Everton-nyhetene, overfør rykter, stadionoppdateringer og konkurransedyktige reaksjoner med vårt daglige nyhetsbrev.

Everton-oppdateringene dine og tilbakemeldinger og analyser vil være direkte til innboksen hver dag med vårt gratis nyhetsbrev via e-post.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

17-åringen har så langt spilt i en av Blues ‘to treningskamper på Pinch Farm, hvor Rafa Benitez’ side beseiret både Agrington Stanley og Blackburn Rovers på treningsleiren de siste kampene.

Han scoret nylig fem mål og fem assists i fem Premier League 2-opptredener for Under 23-årene i klubben.

Everton har ikke gitt ut en full tropp for reisen til USA, men har antydet at Lucas Dickney kommer tilbake med troppen sin for turen.

Den franske internasjonale postet et bilde til sin Instagram-historie onsdag morgen: “Det er på tide å dra.”

Forsvareren fikk en lengre pause om sommeren etter å ha blitt utnyttet med sin nasjonale side i Euro 2020.

READ  Man United foreslår Ballon d'Or eller seksjon for Sancho-avtale på £ 86 millioner

I mellomtiden ble det bekreftet på tirsdag at Fabian Delph ville bli hjemme som en forholdsregel fordi han måtte isolere seg etter å ha kontaktet noen med Covit-19.

Liker du forhåndssesongen Everton forhåndsvisning eksklusivt i innboksen din og via postboksen din? Gå hit Finn ut mer og beskytt kopien din.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *