Everton ny manager – Denzel Dumfries Boost, Rafa Benitez siste, Mary Demirel 34 millioner

Rafa Benitez ‘pålitelige trener og andre som kunne skape et nytt Everton-stab

Med utnevnelsen av Evertons nye manager kunne Rafa Benitez bli gjenforent med en pålitelig treningscoach.

Den Rapportert i går kveld Oppkalt etter Carlo Ancelottis etterfølger til Goodison, er spanjolen interessert i å utpeke Baco de Miguel til bakpersonalet.

Miguel kom til Benitez i Liverpool sommeren 2007 og ble hos ham mens han jobbet i Inter Milan, Chelsea, Real Madrid, Napoli, Newcastle United og Dalian Professional.

Den 48 år gamle trenertreneren Ancelotti vil fylle tomrummet som Manuel Morabito etterlater seg, selv om han har utnevnt den tidligere Blues-sjefen Francesco Maurie som leder for fitness og Mino Fulko som spesialist på prestasjonsgjenoppretting.

Morabito, Marri og Fulco dro alle Everton Når Ancelotti forlater maset i begynnelsen av måneden.

Benitez, skulle han bli bekreftet som et alternativ til italieneren Duncan forventes å føre samtaler med Ferguson Om muligheten for en andel av spanjolens bakromstab.

Det gjenstår å se hvor mange nye fjes Benitez vil ha med seg, men Ferguson og keepertrener Alan Kelly er høyt ansett, så det kan være tilfelle.

Mer her.

United-manager Francisco Paco de Miguel Moreno og Rafael Bernie ankommer Newcastle, Newcastle 23. februar 2019 før Premier League-kampen mellom United og Huddersfield Town i Newcastle på St James ‘Park i Aben Dine, Newcastle, Storbritannia. (Foto av Ian Magnigol / Getty Images)

READ  "Vi ønsker ikke å selge ham, men vi har ikke noe valg" - Liverpool speidere beveger seg rett 36 36 millioner før Neymar og Philippe Coutinho overfører

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *