Everton nye stadion ved Bramley-Moore dockyard godkjent av Liverpool Council

Byrådet i Liverpool godkjente Evertons planleggingssøknad for et nytt stadion ved Bramley-Moore-kaien tirsdag morgen.

Kommunen a Spesiell planutvalg Det har 11 rådmenn å komme til enighet enstemmig om disse planene, som ble lagt fram i desember 2019, før de ble fornyet i september 2020.

Blues-sjef Denise Barrett-Boxandale og stadionutviklingsdirektør Colin Chong snakket om klubbens sak tirsdag før de svarte på gruppens spørsmål.

Hver rådmann det er snakk om Everton Delegatene snakket om hvor mye de var imponert over presentasjonen klubben produserte før de fokuserte på deres eksklusjoner.

Få de siste kampreaksjonene, stadionyheter, overgangssnakk og mer.

Vi vil holde alle de siste Everton-oppdateringene og tilbakemeldingene og analysene i innboksen din hver dag gjennom vårt gratis nyhetsbrev via e-post.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Nå som plangodkjenning er innhentet lokalt, vil planene gå til kontoret til utenriksminister Robert Genrich Som en praktisk sak for prosjekter av denne skalaen.

De vil ha de første 21 dagene til å treffe sin egen beslutning, men med en plan av denne skalaen kan det fortsatt ta litt tid.

Hvis det blir godkjent på det nivået, og med unntak av prosjekter som vil bli «innkalt» av regjeringen, vil Everton kunne fullføre det endelige økonomi- og byggeprosjektet.

Blues tror fremdeles Begynn å jobbe med Bramley-Moore Våren eller sommeren 2021 er planen for 150-ukers faseplan forrige uke i rådets planrapport.

Det kan se Everton på den nye bakken klar for 2024/25 sesongen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *