Everton-oppstillingen for Leicester City bekreftet av Tom Davis og avgjort av Ben Godfrey

Bill Kirkbright: Abdulay D’Cores fravær, sammen med Allens skade, fortsetter Everton med hodepine. Siden alle er relevante og tilgjengelige, vil Dugur og Allen spille med en av Blues «andre midtstoppere, men det er bekymringsfullt å få dem ut.

Svaret ser ut til å være å få midtbanen ut best mulig. Styrke i antall og alt det der.

Så de blå spiller 4-4-2 i kveld. Lucas Dickney bør nok en gang bli bedt om å spille utenfor nivået til venstre. Tom Davis, som allerede er bekreftet å spille, kan sammenkobles med Gilfi Sigurdsson, som mangler atletisk evne til å fylle tomrommet ordentlig, men kan hjelpe Everton med å utnytte ballen godt. James Rodriguez vil starte på høyre side og, selvfølgelig, snu som han gjør.

Mitt lag (4-4-2): Pickford, Holgate, Mina, Keane, Godfrey, Rodriguez, Davis, Sigurdsson, Dickney, Richardson, Calvert-Levine

Må lese nyheter fra Everton FC

«Midfield Big Question»

Connor O’Neill: Det store spørsmålet rundt Carlo Ancelottis lagvalg i kveld ser ut til å handle om hvem som starter på midtbanen.

Men for meg tar Blues-sjefen en ny stor beslutning, og det begynner bak.

Etter Sveriges opptreden i FA-cupen søndag er det vanskelig å forestille seg at Jordan Bigford når målet for Robin Olsen.

Men i ettertid tar bluesjefen noen store avgjørelser. Når Lucas Dickney er tilbake i full kondisjon, bør han starte på venstrebacken.

Gitt hvor godt Michael Keane og Jerry Mina har klart seg nylig, er det nesten umulig å tro at en av disse to vil se fra benken i kveld.

Jeg mener, dette er oppkastet til å begynne på høyre side mellom Seamus Coleman og Ben Godfrey, og noe kontroversielt vil jeg velge ham fordi Godfrey vil fortsette å imponere i enhver posisjon.

READ  "Huset mitt har feil i finishen, og de kom ikke for å fikse dem" (bilder)

Mens han er på midtbanen, er fraværet av Abdullai Dcore og Allen en skikkelig forlegenhet for Ancelotti.

Men når man ser på kommentarene sine om Tom Davis i går, kan man bare forestille seg at han ville starte med Kilby Sigurdsson og Andre Gomez.

I det store og hele starter den siste James Rodriguez til høyre og Richardson starter til venstre, med Dominic Calvert-Levine som leder linjen.

Mitt lag (4-2-3-1): Olson; Godfrey, Mina, Keane, Dickney; Davis, Gomes; Richardson, Sigurdsson, Rodriguez; Calvert-Levine.

Få alle de siste reaksjonene på kampen, Carlo Ancelottis neste trekk og mer.

Det vil være tilbakemelding og analyse til innboksen din hver dag med alle de siste oppdateringene foran januar Exchange-vinduet, samt vårt gratis nyhetsbrev via e-post.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

«Opprettelse krever endring»

Chris Beasley: Everton gjorde det riktige mot Sheffield Wednesday i FA-cupen søndag, og de ble belønnet.

Start med en sterk linje, bli komfortabel foran, og slapp av de store navnene dine.

Mot Leicester City er det en stor oppfordring å gjøre på midtbanen med suspensjonen av Abdullai Dcore, men i stedet for å prøve å lage et slikt alternativ basert på hans boks-til-boks-stil, vil jeg endre pakken.

Hvilket lag velger du til Everton i kveld? Gi oss beskjed Kommentarer nedenfor.

Derfor vil jeg ta tilbake Alex Iwobi som en passform, men jeg vil bruke Andre Gomez og Gilfi Sigurdsson som det 4-2-3-1 dypeste paret i den nigerianske internasjonale og James Rodriguez 10. i Wings.

Jordan Pickford når målet igjen, men en stor avgjørelse til venstre tas hvis Lucas Dickney kommer tilbake.

READ  VM: En sterk gest fra den iranske elleveren rett før kampstart mot England

Franskmannen vil starte, men du vil finne et sted for Ben Godfrey, så Evertons allsidige nyrekruttering med midtbanespilleren Seamus Coleman tok en pust i midten av uken.

Mitt lag (4-2-3-1): Pickford; Godfrey, Dickney, Mina, Keane; Gomes, Sigurdsson; Iwobi, James, Richardson; Calvert-Levine.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *