Ex-Rouch Prison Case – All Football

En ett års fengsel for Sambou Yatabaré, en malisk internasjonal fotballspiller fra Sochaux (Ligue 2) for voldelige handlinger i 2017, ble opprettholdt av en ankedomstol i Paris mandag, sa en rettskilde til AFP tirsdag.

34-åringen ble fengslet i fjorten dager i februar etter sin første domfellelse av Papigny-domstolen i Paris-regionen for å ha overfalt en sivilkledd politimann under en tvist fra Roissy-Charles-de. Cole flyplass.

Han ble deretter løslatt under rettslig tilsyn av lagmannsretten i Paris i påvente av ankeforhandlingen i midten av april.

Den 28. juni 2017 møttes en franskfødt Mali-internasjonal og en politimann fra grensepolitiet (PAF) på en parkeringsplass på flyplassen. En strid om en farlig manøver på en nærliggende motorvei utløste sinne, og alle beskyldte hverandre.

Under krangelen slo Yadabare, den gang en midtbanespiller i Werder Bremen (Tyskland), politimannen i ansiktet, traff synsnerven hans og gjorde ham ute av stand til å jobbe (ITT) i 21 dager.

READ  Til tross for Scuderias "fantastiske" sesong, hva har fremtiden for Mattia Pinotto? "Ferrari mye interesse, anmeldelser og rykter"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *