F1 Bahrain: Verstappen tar sesongens første pol foran Perez og Leclerc

Sesongens første kvalifiseringsøkte avsa sin dom denne lørdagen i Bahrain Max Verstappen Han tar stanga ved rattet på sin Red Bull. Den doble verdensmesteren er foran lagkameraten Sergio Perez Og Ferrari Charles Leclerc. En annen Ferrari Carlos Sainz Og Fernando Alonso (Aston Martin) rundet topp 5.

På slutten av Q1 lengre enn forventet, fulgte tre nybegynnere et rødt flagg for rusk på banen Nyck de Vries (Alpha Dauri), Oscar Piastre (McLaren) og Logan Sgt (Williams) vil ikke se Q2. som Kevin Magnussen (Haas) og Pierre CaselySom ikke fikk den beste starten på eventyret sitt i alpint.

I Q2 var det ingen overraskelser Alexander Alban (Williams) og Yuki Tsunoda (AlphaTauri), eller Alfa Romeos Guanyu-Zhou Og Valtteri Bottas. Stor skuffelse derimot Lando Norris Han er ellevte med sin McLaren.

Pole ble endelig avgjort under det første løpet av Q3, hvor nederlenderen holdt seg foran Monaco-føreren, som ikke ville returnere til banen for andre gang. Perez utnyttet muligheten til å slå Leclerc på sin andre runde, og oppnådde alle gevinstene. Bakerst bekrefter Alonso at i motsetning til Mercedesen er Aston Martins i fart. George Russell Og Lewis Hamilton Det representerer sjette og syvende rangering.

La oss møtes i Tbic på søndag kl. 15.40 for å varme opp før årets første Grand Prix starter.

READ  Ekspertråd: Ikke plasser en stor rival i N'Diaye neste år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *