Få et joint venture med Sony Interactive Entertainment og New Sport Venture, RDS, Evolution Championship Series (EVO).

San Mateo, California – (Kommersiell ledning) – Sony Interactive Entertainment LLC (“SIE”) og RDS, født ut av Endeavors sportsvirksomhet, kunngjorde i dag anskaffelse av eiendeler og eiendeler i verdens største kampsport evolusjonære mesterskapsserie (“Evo”). Triple Perfect, Inc., et sportsarrangement gjennom et joint venture.

Gjennom dette nye partnerskapet vil Tony og Tom Cannon, medstiftere av Evo, fortsette å jobbe tett sammen som viktige rådgivere, og sikre at Evo er en slags konkurranseplattform på grasrota. Geografi. Dette samarbeidet vil fremme Evo som den fremste kampspillkonkurransen og fremme den fortsatte veksten av det konkurransedyktige spillmiljøet på alle plattformer.

Med støtte fra forlag i verdensklasse er Evo Online tilbake i år med en fullstendig online konkurranse som finner sted 6. – 8. august og 13 – 15. Inngang er gratis, og spillere fra Nord-Amerika, Europa, Asia og Latin-Amerika * kan konkurrere på Bandai Namco Entertainment. Deccan 7, Capcoms Street Fighter V: Champion Edition, Warner Bros. Games ‘ Death Combat 11 Ultimate **, Og Buesystem fungerer ‘ Krimutstyr -Streve- I åpen form. Kvalifikasjoner på nettet vil bli streamet live for fans, og detaljer vil bli delt på evo.gg de neste ukene.

Playstations arv og kampspill har vært en integrert del av samfunnet vårt fra begynnelsen, og vi er glade for å samarbeide med Evo i mange år, ”sa Steven Roberts, VP, Global Competitive Sports, SIE. “Dette joint venture med RTS markerer et nytt kapittel i samarbeid med Evos medstiftere Tom og Tony Cannon og deres entusiastiske samfunn som kjemper med sportsfans. ”

Evo er et unikt og ikonisk samfunn i motsetning til en kamplekeplass, og vi er stolte over å samarbeide med SIE-teamet og Tom og Tony – og Mark Julio som legende og leder for forretningsutvikling. Sa Stuart Chaw, administrerende direktør i RTS. “Vi har fått mange fantastiske prosjekter i år og utover. ”

READ  Horóscopo de hoy, 2 de enero de 2021

Tom og jeg er utrolig glade for vårt partnerskap med SIE og RTS, ”sa Tony Cannon, medstifter av Evo. “Begge selskapene har et vell av erfaring og deler vår lidenskap for å gjøre kampsportsamfunnet til det beste det kan være. Mens vi er lojale mot røttene våre, ser vi frem til å samarbeide med dem for å introdusere Evo til neste nivå. ”

Som et resultat av oppkjøpet vil Evo være drevet av et nylig dannet joint venture mellom SIE og RTS. Vilkårene for denne transaksjonen er ikke publisert på grunn av kontraktlige avtaler, inkludert anskaffelseskostnaden for tariffavtalen og eierskapsdelingen.

* Spillere på følgende steder kan delta: USA, Canada, Bahamas, Den Dominikanske republikk, Cuba, Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Jamaica, Caymanøyene, Venezuela, Colombia, Guyana, Guyana, Guinea Puerto Rico, Mexico, Ecuador, Brasil, Peru, Bolivia, Paraguay, Uruguay, Chile, Argentina, Irland, England, Frankrike, Spania, Portugal, Belgia, Nederland, Italia, Sveits, Østerrike, Tyskland, Danmark, Danmark, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tsjetsjenia, Slovakia, Ungarn, Slovenia, Kroatia, Serbia, Bosnia, Hviterussland, Ukraina, Moldova, Romania, Montenegro, Kosovo, Albania, Nord-Makedonia, Tyrkia, Vest-Russland, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Filippinene, Singapore, Japan, Korea, Taiwan og Hong Kong.

** Death Combat 11 Ultimate Fungerer bare i regionene Nord-Amerika, Europa og Latin-Amerika.

Om Sony Interactive Entertainment

Anerkjent som en global leder innen interaktiv og digital underholdning, er Sony Interactive Entertainment (SIE) ansvarlig for PlayStation ® -merket og familien av produkter og tjenester. PlayStation har vært nyskapende i markedet siden den originale PlayStation ble lansert i Japan i 1994. PlayStation-familien av produkter og tjenester inkluderer PlayStation ® 5, PlayStation ® 4, PlayStation ® VR, PlayStation ™ Store, PlayStation ™ Plus, PlayStation ™ Video, PlayStation ™ Music, PlayStation ™ Now og SIE Global PlayStation fra PlayStation SIE, med hovedkontor i San Mateo, California, er heleid av Sony Corporation og har global virksomhet i California, London og Tokyo.

READ  Teknologi deler 3 123 milliarder årlig fortjeneste i norsk formuefond

Om RDS

RTS er et nytt sportsinitiativ med støtte fra investorer, inkludert det globale underholdnings-, sports- og innholdsselskapet Endeavour. RDS spesialiserer seg på ledelse av sportsbegivenheter, rådgivning innen merkevarer og utviklere og ledelse av spillkompetanse, og ledes av administrerende direktør Stuart Chaw, tidligere i Endeavour SVP Sports.

Om Evo

Evolution Championship Series (EVO) representerer verdens største og lengst løpende kampsportkonkurranse. Evo samler det beste av det beste i verden på Talent and Fun Electric Exhibition når spillere og fans kommer sammen for å feire æren i en åpen form og for å se en mester foran øynene. Evo ble grunnlagt i 2002 etter at lokale arkadekonkurranser ble arrangert første gang i 1996 av Tom og Tony Cannon.

“PlayStation” er et registrert varemerke eller varemerke for Sony Interactive Entertainment Inc. Alle andre varemerker tilhører deres respektive eiere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *