Face Time: Charlie Melhus – Norge (land) brygger øl i Norge (Maine)

Charlie Melhouse of Norway Brewing Company i Norge helter vill tranebærpuré i Little Bear Reservoir, et ølbruk. Sendt bilde

Norge – Charlie Melhouse elsker å være utendørs. Han elsker også øl.

Charlie Melhouse fra Norwegian Brewery fyller flasker med Little Bear, et ølbruk, på sitt lille bryggeri på Norges hovedgate. Sendt bilde

Mens begrensningen av antall klienter de kan betjene på hans eget bryggeri og restaurant, har eieren av tomten og bryggeriet i det familiedrevne Norway Brewing Company funnet sin utendørs løsning.

Vinteren og temperaturene kan være under frysepunktet, men uteplassen og ølhagen er yrende med aktivitet. Milhouse åpnet terrassen 4. februar etter at den ble renovert for vinteren i verdensrommet. Området har vist seg populært blant ølentusiaster, skiløpere og lokalbefolkningen på jakt etter et trygt sted å slappe av med venner.

Med 10 øl totalt, og mer i bokser og flasker, er Melhus alltid ute etter å lage dette neste spesielle brygget.

Substantiv: Charlie Magne Melhouse

Omar: 37

hjemby: Norge, Maine

Du er fra Norge. Hvordan havnet du i Norge, hvem? Hun ble født i Tromsø, Norge av en norsk far og en amerikansk mor. Da jeg var halvannet år gammel, flyttet vi til Augusta, Georgia, og deretter til Durham, North Carolina, hvor far ble bosatt som patolog ved Duke University Medical Center. Da han var ferdig, reiste han landet med moren min på jakt etter en praksis for å bli med henne. Han fant en på Stevens Memorial Hospital i Norge, og vi flyttet hit da jeg var 12 år, i 1994.

Hvordan kom du i gang med å lage øl? Hva var ditt første håndlagde øl? Jeg begynte å lage øl i hybelen min første året på college i Orono. Det var i utgangspunktet to bokser med pulver som jeg kastet i dette plastløpet og blandet det med vann. Det var forferdelig! Jeg fortsatte å reise hjem til neste leilighet, og ting ble bedre. Da jeg flyttet til Portland for å studere kulinarisk kunst, var resultatet noe drikkbart, men det virkelige gjennombruddet skjedde ikke før jeg møtte Ken Collings fra Freeport Brewing Company, det var en frokost og en kokk på Harraseeket Inn (i Freeport) der jeg nettopp begynte å jobbe, og jeg brygget grupper på tre i en garasje etter jobb. Han trengte noen til å mose urten og kjøre den i vannkokeren, slik at jeg den sommeren lærte meg å tilberede rett fra bygg i stedet for å bruke kombinasjon av byggekstrakt. Det var definitivt en spillveksler. Det året laget vi noen gode hjemmebryggkombinasjoner og arrangerte noen legendariske fester. Jeg tror min første bokstavelige drink var mest sannsynlig på Bear Brew i Orono; Jeg forestiller meg at det enten var en blek øl i engelsk stil eller en vestkysten IPA.

READ  Kansellering av 2023-utgaven av Geneva Motor Show | Globalisme

Hvordan begynte Norge å brygge? Ideen til Norway Brewing startet mens jeg jobbet på et bryggeri i Stavanger, Norge. Jeg møtte mange fantastiske mennesker i verden av skandinavisk øl, men jeg savnet Maine og ønsket virkelig å komme tilbake hit. Partneren min og jeg, Erica, kom tilbake i slutten av 2014 med det eneste målet å starte dette selskapet sammen med min mor, Brenda, og min far, Ola. Det ble virkelig født av mitt ønske om å bo og jobbe i hjembyen min og å bringe min kjærlighet til god mat og håndlaget øl til Main Street. Vi er alle likeverdige bedriftseiere. Tilbake da vi kjøpte bygningen i 2015 var alle her med demonstrasjon, mur, gjørme, maling og fliser. Erika designet mange originale taproom-funksjoner – utseendet og følelsen til hele bryggeriet virkelig gjør. Hun har opptrådt i mange roller gjennom årene, det samme gjorde moren min og jeg, men hennes beste jobb er illustrasjon og design. Moren min er absolutt vår vertinne med den mest ærlige og oppriktige norske ølambassadøren, enten det er på et møte i sentrum av Norge eller på Foothills Food Festival som helter prøver i festivalens hage. Far er den tause typen, men du finner ham kanskje på bryggeriet på fredag ​​og spiser middag og en halvliter etter jobb. Jeg er bryggerimester som er ansvarlig for mye økonomisk og administrativt arbeid, men jeg har et flott team og en erfaren leder som hjelper meg med å administrere fartøyet. Det hadde ikke vært min virksomhet uten familien min, så dette er hvordan vi nærmer oss gjestfrihet: uformell og familievennlig med vekt på den samlede opplevelsen du får som gjest.

READ  Norse Atlantic Airways: En ny transatlantisk forstyrrelse

Hva er prosessen med å lage et nytt øl? Noen ganger kommer det fra et konsept, som Triple Stack-inspirerte vafler med lønnesirup. Andre ganger vil vi fremheve en bestemt ingrediens, som havre fra Maine Grains, pilsner malt fra Maine Malt House, mørk malt fra Blue Ox Malthouse eller fullkonisk humle fra The Hop Yard. Noen ganger prøver vi noe for å prøve en ny teknologi eller bare for å se om det i det hele tatt vil fungere! Vi har hatt to substandardbatcher gjennom årene, men de fleste viste seg å være i orden, og oppskriftene forbedres med hver iterasjon.

Du har ølnavn som Mr. Grumpypants, Munich Man’s Bun og Inglorious Bastard. Hva er historien bak navnene på noen av ølene dine? Ha ha. Mr. Grumpypants ble oppkalt etter meg før jeg til og med lager morgenkaffen, spesielt når ting går galt på bryggeriet! Munich Man Bun er et navn jeg fikk fra min venn Lukas Kerner, som designet bryggerier i Tyskland for Kaspar Schulz. Han fortalte meg hvordan hipsterne i München alle hadde hatt herrekaker, og navnet satt på plass for meg. Inglorious Bastard er definitivt inspirert av Tarantino-filmen (selv om den er stavet annerledes), og siden vi brukte amerikansk maltbase, tysk humle og fransk gjær, trodde vi den passet temaet. Vanligvis er favoritthistoriene mine om hvordan øl fikk navnet sitt å drikke en god mengde øl, så inspirasjon!

Hva måtte du gjøre om vinteren på uteplassen din? Dette var et stort prosjekt! Først konstruerte vi en ramme med fire ganger trykkbehandlet og to-seks på toppen av eksisterende ølhage benker, med innebygde planter som omgir denne delen av hagen. Så kappet og hengte vi de originale norske hemlock-sperrene og plasserte en haug med overløp imellom slik at vi kunne installere et blikktak. Vi hadde allerede skottdører og teltpaneler hengende i hver ende av hagen, men for å stramme utvidelsen måtte vi lage et helt nytt sett med deksler. Vi isolerte ølhagesbenker med skumblokker og vikle foliebelagt bobleplast så mye vi kunne, klippe, sy og henge klare vindusvinylpaneler, passende inngangsdører, kjøre propanlinje, leie 550.000 btu en propanvarmer som varmer og pumper frisk luft i strukturen. . . . Det blir faktisk veldig varmt der når enheten er i full eksplosjon. Det var allerede vinduer som serverte inn i siden av bygningen fra den forrige leietakers iskremkonsept, så vi åpnet dem igjen og kjørte uteserveringen rett fra bryggeriet. Det var det beste trinnet vi kunne ta i denne situasjonen. Gjestene er absolutt på utkikk etter luftige og utendørs spisemuligheter, selv midt på vinteren!

READ  Å sikre ny virksomhet er blant CPPIBs forutsetninger for SB Energy-avtalen

Hva gjør du for å slappe av borte fra Norway Brewing? Flyfiske, kajakkpadling, fotturer, langrenn og telemark. . . Ganske mye alle ting som gjør det vestlige Maine til et flott sted å bo. Selv om du drikker øl på andre bryggerier, ser på science fiction-filmer eller henger med barna mine, er det også noe du kanskje vil finne på at jeg gjør når jeg ikke er på bryggeriet.

Etter en lang dag, hva er din favorittøl? Maine sinnstilstand! Knasende og forfriskende, med bare en liten bit. . . . Og alt som ble brukt til å lage øl ble dyrket i Maine!


Bruk skjemaet nedenfor for å tilbakestille passordet ditt. Når du sender konto-e-posten din, sender vi en e-post med en tilbakestillingskode.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *