Facebook -krasj: Telegram hevder å ha slått telegrafrekord

MOSKVA (AVP / APP) – Mer enn 70 millioner brukere har sluttet seg til Safe News Telegram, sa den russiske grunnleggeren Pavel Troy tirsdag om en massiv krasj som har påvirket applikasjonene til sin rival Facebook.

“Vi ønsket mer enn 70 millioner flyktninger velkommen fra andre steder på en enkelt dag,” sa Drow i sin telegramkonto, “en rekordøkning i antall poster.”

Den 36 år gamle millionæren fortsatte: “Jeg er stolt av teamet vårt som klarte denne enestående veksten fordi Telegram går jevnt for de fleste av brukerne våre.”

Den enestående globale blokkeringen mandag tvang milliarder av brukere til å slå av alle Facebooks tjenester via WhatsApp, Instagram, Messenger og Oculus.

Spesialbyrået Censor Tower utnyttet andres ulykke og rapporterte at Telegram News falt fra 56. til 5. plass blant de mest nedlastede gratisappene i USA mandag.

Andre konkurrerende nettverk som Twitter så også at brukerne kom.

“Jeg vil si dette til våre nye brukere: Velkommen til Telegram, verdens største uavhengige nyhetsorganisasjon. Vi vil ikke skuffe deg når andre gjør det,” sa Throw tirsdag.

I 2013 hevder brødrene Pavel og Nikolai Trov, grunnlagt av de tidligere skaperne av det svært populære russiske sosiale nettverket VKontakte, å prioritere telegramsikkerhet og generelt nekter å samarbeide med myndighetene, noe som har tjent beleiringsinnsats i noen land, spesielt i Russland. .

I januar 2021 var Telegram glad for å allerede ha mottatt 25 millioner brukere, og WhatsApp kunngjorde at det ville dele flere av sine data med morselskapet Facebook.

afp / al

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *