— Fagforeningens holdning er respektløs, sier advokaten hans

Mens det var snakk om en kontraktsforlengelse for Roberto Martinez før VM-start, ser det ut til at forhandlingene ikke går så raskt som forventet. Red Devils-trenerens advokat snakket om filens fremgang i et intervju med Newslad.

«Det har nylig vært diskusjoner mellom ligaen og Roberto om en kontraktsforlengelse», forklarer Jesse de Breter til våre kolleger. «Men det er ikke noe konkret forslag ennå, selv om intensjonen var å fullføre alt før turen til Qatar.»
videoer

Advokaten sier han ikke ser noen forstyrrelse i fraværet av forslaget, men han er bekymret for hvordan det kan bli oppfattet av offentligheten. «Jeg vil ikke at folk skal tro at Roberto blir favorisert eller ber om mer penger. […] Forbundets holdning, som jeg anser som respektløs overfor den mest suksessrike treneren i belgisk fotballhistorie, kan skape en forferdelig situasjon rundt Robertos fremtid. »

Han forsikrer også at Martinez er «fullt fokusert på verdensmesterskapet» for øyeblikket, men ønsker å unngå eventuelle misforståelser som «kan påvirke Qatars prestasjoner». «Nok en gang er ikke Roberto ansvarlig for denne tvetydigheten og disse vedvarende spørsmålene», insisterer De Breter.

Roberto Martinez sin kontrakt går ut 31. desember, men forhandlingene er fortsatt åpne før verdenscupstart. Forbundet ønsker å løse saken etter VM. Belgia åpner sin turnering i Qatar 23. november mot Canada.

READ  En peruaner har allerede dratt til Anderlecht

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *