Familie på 3 savnet og hunden deres funnet død på en tursti i den avsidesliggende Sierra National Forest

Myndighetene i California sier at en familie på tre og hunden deres har forsvunnet i den avsidesliggende Sierra National Forest.

Familien, identifisert som John Gerrish, Ellen Chung og ett år gamle Muji, ble funnet tirsdag kveld sør for Merisad-elven nær Derris Kulch, Maribosa County Sheriff’s Office Sa.

Et leteteam fant det familieeide kjøretøyet, som forsvant mandag av en slektning, et lite stykke fra Devils Kulch.

Det var ikke umiddelbart klart hva som forårsaket familiens eller hundens død, og etterforskere kalte hendelsen en “Hasmat og dødsundersøkelse.”

Talsmann for lensmannskontoret Christy Mitchell sa CBS Nyheter: “Dette kan være en karbonmonoksid -situasjon. Dette er en grunn til at vi anser det som en Hasmat -situasjon”.

Området der familien ble funnet, fru Mitchell, sa at det ikke var noen mobiltelefontjeneste. Det var i nærheten av Hyde Cove Path, som er kjent for sine ville blomster.

“Dette er aldri avgjørelsen vi ønsker eller nyhetene vi ønsker å levere, det knuser mitt hjerte for familien deres,” sa lensmann Jeremy Pryers i en uttalelse.

“Vår lensmannskapaner og ansatte jobber med familiene sine og vil fortsette å støtte dem i denne hjerteskjærende tiden.”

Familievenn sa Fox 26 News De spurte sist søndag, og de delte bildet med posen på sine sosiale medier.

Gruvearbeidere i Colorado har dødd i en hendelse som gjorde 19 mennesker syke etter å ha blitt utsatt for farlige nivåer av karbonmonoksid etter en eksplosjon i 2019. Myndighetene i Maribosa County har ikke utelukket en lignende hendelse i dødsfallene.

READ  Georgia-tjenestemenn har åpnet en etterforskning av Trumps forsøk på å oppheve valgresultatene i staten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *