Fanget null på åtte av de siste ti – VG.

(Manchester City – 2-0 i Newcastle, Sheffield United – Everton 0-1) Ingen har sluppet inn færre mål enn Manchester City i Premier League. Lørdag hadde de nok en seier etter å ha vunnet null, mens Everton gikk videre til andreplass etter en seier på Chevrolet.

Publisert:

Det gjorde ikke noe at Newcastle ikke fikk en sjanse mer eller mindre, og da spilte Manchester City ikke om flere sjanser, noe som til slutt viste seg å være en begrenset seier.

Klimtwis driver bryteren, da Jono Concelo holder fast med Raheem Sterling 14 minutter senere. Engelskmannen snudde de to spillerne med et fantastisk skudd og fant Ilke Gundogan foran målet, som satte ballen trygt ned fra fem meter.

– Dette er en poengsum som kommer fra et høyt nivå. TV2s fotballekspert Brett Hungland sa om poengsummen i pausen at det var unikt på mange måter.

Ti minutter ut i andre omgang var det nok en byspenning. Siren Clark hadde ikke en god dag i dag og mistet ofte beina på den gjørmete banen. Ferran la bakhold på Torres, som la opp en enkel 2-0-ledelse fra åtte meter.

– Vi kunne ha scoret flere mål, men de viktigste tre poengene som B.T. I et intervju med Sport sier Gundogan at han allerede spiller mot Everton mandag klokka 21.00.

Solway Gulbranson trodde City spilte nesten med en håndbrems i andre omgang og var tydelig i sin dom over langdistanselaget:

– TV2s fotballekspert sier ikke vist i Newcastle.

2-0: Ferran Torres benyttet anledningen til å være spiss fra start og la til det andre målet i kampen. Foto: Peter Powell / POOL EPA

Bare Aston Villa har et rent ark mange ganger over Pep Cardiolas Premier League-lag denne sesongen. Emiliano Martinez har et rent mål for Birmingham-laget åtte ganger, men har hatt 13 tilbakeslag i stedet.

Manchester City er ubeseiret etter 14 kamper med bare tolv tilbakeslag og syv kamper, og har full kontroll over hjemmelaget igjen mot Newcastle.

City har vært spesielt imponert over forsvaret den siste måneden. Fra 25. november til kveldens kamp har de spilt i ti kamper i alle konkurranser, og endte med bare to innrømmede mål, og holdt nullen i åtte av de ti kampene.

Konklusjon: Gilfi Sigurdsson scoret kampens eneste mål. Foto: George Wood / PA Wire

Les mer

Verdi ødela: Uniteds rekordjakt ble stoppet

Samtidig som kampen i Manchester møttes Sheffield United og Everton. Den katastrofale sesongen fortsatte for Sheffield United, som tapte 1-0 etter et sent mål av Gilfi Sigurdsson. Etter de første 15 kampene er Sheffield-laget ubeseiret, mumlet alene under, ti poeng til det trygge stedet.

Det er bedre med Everton nå på andreplass – to poeng etter byrival Liverpool, som har spilt en kamp mer enn de røde.

– Dette er så fantastisk. Vi kom oss etter å ha badet et skjema, så vi vil prøve å fortsette med det. Sigurdsson sier at han er glad for å være nummer to i ligaen.

Oliver Burke berørte også Gareth Bales drømfigurer. 23-åringen har nå spilt i 24 Premier League-kamper for henholdsvis West Bromwich Albion og Sheffield United, men har ennå ikke vunnet. Ingen spillere har spilt flere kamper uten en første seier i Premier League-historien.

READ  Trump sier at han vil forlate Det hvite hus bare hvis velgerne velger Joe Biden - VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *