Far Cry 6 er gratis i noen dager, og her er hvordan du får det

Fra torsdag 4. august til mandag 8. august, Avstand 6 Gratis på alle PC-, PlayStation- og Xbox-plattformer.

Far Cry 6 går gratis i en begrenset periode

Fra og med torsdag 4. august kl. 18.00, og til og med mandag 8. august kl. 20.00., Avstand 6 Gratis nedlasting på alle Xbox-plattformer av alle brukere,PlayStation og PC. Og la oss være klare: dette er ikke en demo, og spilletid er begrenset. Nei, i dette spesielle tilfellet, Hele spillet vil være tilgjengelig i slutten av uken.

Hvis du vil benytte deg av dette flash-tilbudet for å fullføre spillet, vær oppmerksom på at du må bruke timer på det. Basert på referanseside HowLongtoBeatAntall 22 timer For å avslutte hovedhistorien, 38 timer Fullfør alt sekundært innhold og til slutt ca 50 timer å fullføre spillet 100%. Kort sagt, en god helg i perspektiv!

Hvor får jeg tak i Far Cry 6 gratis?

Avhengig av plattformen du skal installere Avstand 6, vær oppmerksom på at avhengig av kvaliteten på internettforbindelsen din, kan nedlastingstiden ta litt tid. Sjekk også lagringsplassen din Ubisofts tittel veier inn på 60 GB.

Her er nettstedene du kan finne Avstand 6 Gratis, noen av dem lar deg Frontlastingssystem, Det er nok å oppmuntre de med mindre gode forbindelser:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *