Far filmet snorkling før han spiste haien mens sønnen lekte

Duncan Craw (sirklet til venstre) fotograferte snorkling på sjøen øyeblikk før han plutselig døde i vannet (Bilde: 7news.com.au – Nine)

Et bedårende bilde av et smårolling som spiller på vannkanten, tatt bare minutter før faren hans døde mens faren var bak snorklene på sjøen og spist av en hai.

Under en familietur til Sør-Australia sist torsdag tok Dahlia Craw et bilde av hennes to år gamle sønn Levy som lekte med en gul spade med faren Duncan.

Mens den unge familien fra Victoria campet ved Port McDonald’s på Limestone Beach, forsvant Craw i vannet da hans kone og småbarn likte stranden.

Restene hans ble senere funnet i vannet nær det populære turiststedet.

Han ble opprinnelig antatt å ha blitt angrepet av en stor hvit hai etter at leteteamene oppdaget den revne våtdrakten og svømmeføttene. 9 Nyheter.

Men ytterligere henvendelser avslørte at Kira hadde dødd plutselig av ukjent medisinsk årsak før han ble spist av en hai.

Bedårende strandfoto blir tragisk far og sønn siste person (Bilde: Nine News)

Familien hans sa i en uttalelse: «Basert på bevisene vi har, tror vi nå at Duncan kan ha opplevd en medisinsk episode lenge før haiens ankomst, selv om vi aldri visste det.

«Det trøster oss å vite at han vil ha det rolig i vannet.»

Det tilføyde at Mr Kraw var «Levis beste far og beste venn til en kjekk mann og hans kjæreste Dave på videregående skole».

Hr. Kraws familie fortalte kona Lelia: «Levi har en flott far og en vakker mann og bestevenn» (Bilde: 7news.com.au)

Navngitt en GoFundMe-side «Duncans arv for Levi» Er klar til å støtte sønnens fremtid og skaffe nesten 45 000 000.

Den lyder: «Levy vet nå at faren er i paradis, og Duncans familie og venner sørger for at Duncan husker hvor mye han elsket sin lille mann.

«Selv om en fars kjærlighet, veiledning og tilstedeværelse er uerstattelig, håper vi at ytterligere økonomisk hjelp vil bidra til å sette avgiften for fremtiden.»

Kontakt vårt nyhetsteam ved å sende oss en e-post på Webnews@metro.co.uk.

For flere historier som dette, Sjekk ut nyhetssiden vår.

READ  Emmanuel Macron eksploderer 'gal' forsøk på å ønske Kosovo velkommen til EU | Verden | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *