Far og sønn

God of War har ikke blitt eldre på 17 år. Enda bedre, den siste Ragnarök skiller seg ut som en storfilm som gir mening når man snakker om farskap.

God of War: Ragnarok

Se, seriøst, et barns død Den dragen, kreft og De siste av oss, humoristisk prøver å holde liv i en nyfødt baby Hvem er faren dineller til og med, for å løse inn en karma bli far i den ville vesten av rød død forløsning: Foreldreskap har forurenset spillverdenen i mange år. utforsket av stille Hill, mye regn og den nyeste Det er ikke plass for tapperhetdette temaet kommer opp i dag God of War: Ragnarok. Denne lanseringsarrangementet minner oss nok en gang om at videospill forsvinner fra temaet morskap. Likevel er det vanskelig å ignorere gleden din over den følelsesmessige og fysiske intensiteten til denne norrøne mytologiske reisen.

«Slutt å tenke som en forelder og tenk som en general.» «Jeg er lei av disiplinen din, jeg vil ha svar du ikke kan gi meg.Blodigere enn de magiske angrepene hans, pilene Atreus skyter mot Kratos» pil illustrerer perfekt smertene ved foreldreskapet en tenåring møter. Kaste ut en sønn som ønsker å frigjøre seg fra en overbeskyttende far, God of War: Ragnarok overlapper temaer om familiehevn og forberedelse til apokalypsen av ragnarok. Meislede dialoger, lette innslag av humor og femten fremragende hovedpersoner fester historien. Umiddelbar vedlegg.

skarpe bølger

Spesielt takket være tilstedeværelsen av et usannsynlig talende ekorn ved navn Ratatoskr (som deaktiverer Kratos alvor), oppfølgeren til omstarten av krigsgud (2018) nøyer seg ikke med å dyktig heise et far-sønn-forhold som er både stormfullt og ømt. Hans sans for rytme og dybden i kampene hans driver ham, uten problemer, inn i rangeringen av essensielle spill i 2022. Kratos sin fortryllede øks, som brukes til nærhets- eller avstandsangrep, skjuler et imponerende antall spennende teknikker. Dette våpenet, som blant annet lar deg sjonglere en motstander i luften, er supplert med de berømte «doble sverdene av kaos», en signatur i serien i 17 år.

READ  Naraka Bladepoint Xbox utgivelsesdato, når kommer spillet ut på One og Series X? - Breakflip

Brukt som en gripekrok for å skalere en vegg eller brenne en busk og låse opp en passasje, spiller sistnevnte doblekortet. Ideen, nær bumerangen av zelda: lenken våkner, blinker. Og til slutt klamrer vi oss til kontrolleren. Fordi velplasserte endringer hele tiden venter på spilleren. Spesielt mot titaniske sjefer ispedd raske tidshendelser, sprø luftkamper og lignende. Drep ham mestret mesterlig.

Fra et offensivt hopp inn i tomrommet til å bruke dekorative gjenstander (som en gigantisk kolonne) for å treffe motstanderen, ragnarok den gjenoppfinner absolutt ikke kutte og kutte. Men med sine gigantiske alligatorer, rugende drager og andre gale maneter, beviser den at dens mestring av sjangeren er uten sidestykke. En spirende standard som andre spill uten tvil vil bli sammenlignet med i fremtiden. Det var verdt å tulle litt…

Utgitt av Sony CE og utviklet av SIE Santa Monica Studio, 18+, tilgjengelig på PlayStation 4 og PlayStation 5.

9

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *