«Farm» 2020: – – Egoistiske dårer

Garyn Wilde Wolner (26) sier i tirsdagens episode at Gazette, Daniel og Cindere (Gazette Kirk, Daniel Weim Ordoll og Cindere Night Journal. «Gårder.

Firkløveret starter en heftig diskusjon om hvem som skal sove hvor, som setter alles følelser i bevegelse. Det vil også bli grobunn for diskusjoner om andre spørsmål.

Trommeslager Wolner beskriver alle tre som «egoistiske idioter» i episoden, og det blir klart at gårdshuset nærmer seg slutten og konkurransen virkelig begynner å intensivere.

– Du ser ikke halvparten av det som ligger bak. Guttene var litt aggressive mot meg da jeg kom tilbake til gården. Jeg gråter ikke av små kommentarer, sier Wolner når Dougladet treffer et akkord.

Han forklarer videre at du får et smalt tankesett når det kommer til finalen og at folk blir deprimerte og guttene føler at de er i fare for første gang.

– De var veldig nysgjerrige på meg fordi de var så nervøse for å bli valgt ut som første mester. Men det er vanskelig å være i en situasjon der du føler deg så ensom, sier han.

Merk følgende: Carian Wilde Wolner fikk mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «The Farm» i høst. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Red Carpet
Se også

– Jeg tror ikke de tenkte så mye på handlingene sine, men da jeg sa nei, forandret de seg litt i måten de behandlet meg på. Vi ble venner der igjen og er venner nå. Men når du ser på det igjen, vekker det følelsene du hadde, men jeg ser ikke ut til å tenke noe på det. Vi er fortsatt venner, fortsetter hun.

Frustrasjon

Gazette Kirk (27) er noe utenfor Wolners kritikk, og han og andre spesifikke individer likte ikke situasjonen like mye som de hacket henne.

READ  Slovenia Norge-prediksjon 100 % gratis (24.09.2022)

– Jeg forstår at det kan føles som kjærlighet og at gode forhold har endret seg litt, men dette er den naturlige delen av spillet, tror han, fortsetter:

– Vi er tross alt den siste uken før den siste uken. Folk holder på «vakt» og jobber med arbeidshansker, men ikke silkehansker, jeg tror menneskelige forhold er litt satt til side.

Svar: Carian Wilde feller tårer i kveldens episode.  Nå forteller hun, Askepott, Gazette og Daniel (sistnevnte ikke fotografert her) meg hvordan situasjonen er.  Foto: Alex Iverson / TV2
Svar: Karian Wilde feller tårer i kveldens episode. Nå forteller hun, Askepott, Gazette og Daniel (sistnevnte ikke fotografert her) meg hvordan situasjonen er. Foto: Alex Iverson / TV2
Se også

Kirk liker å få alle deltakerne til å lese den og bestemme at de alle må gi alt i spillet for å vinne konkurransen.

– Vi erkjenner at det er gratis og sier «lykke til». Jeg har ikke hatt noe drama rundt dette, men vi kjører helt nå og da blir det varmt. Jeg tror det blir mindre kjærlighet og litt mer drama i fremtiden, noe som er helt naturlig, fortsetter han.

På spørsmål om hva han synes om ideen om å være egoistisk tull i begynnelsen av dagens episode, svarer han slik:

– Morsom kommentar. Det synes jeg er litt uforståelig. Jeg tenker på samtalen jeg hadde med Karian Wilde, hun røykte først fra konkurransen slik at hun ikke nådde hundre prosent av størrelsen min. Jeg la ordet i kampens hete på båten og med litt frustrasjon etter å ha bodd under en stein i flere uker.

Moro: Du kan allerede se at Gazette og Victoria fikk en god tone i første episode. I dag forteller de meg hvordan forholdet er. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope / TV2 / Red Carpet
Se også

– Unødvendig

Daniel Weim Ordall (31) mener alle var lei av avgjørelsen om å bli værende med bare en og en halv uke igjen til vinneren ble kåret.

– Stemningen var litt høy da, men alt var i orden den uken. Ikke rart at du er sliten og tror du nærmer deg finalen. Slip neglene litt for å komme dit, sier han.

READ  Hvor i Norge kan du finne det beste været til påsken?

Også Trendelock-beboeren mener det var mye frustrasjon i gruppen den gangen.

– Da vil sikringen være litt lavere enn vanlig. Diskusjonen forverret seg over nødvendighet, og vi fant endelig en god løsning på den. Karian Wilde Jeg kan forstå hvorfor vi følte oss litt forvirret. Vi vil være to mot hverandre der, og deretter et feigt parti. Det fungerte endelig, og vi er fortsatt gode venner i dag. En situasjon som ikke gir mye mening akkurat nå, påpeker han.

«Foreman» støy: Inger Sicilia Gronerod og Daniel Weim Ordell var ikke bestevenner på gården «Foreman», og da noen ble funnet å stjele tobakk, var det krangel. Video: Privat. Klipp: Inkpjorg Iverson
Se også

– Spre lykke

Askepott Ning (23) sier at hun ikke har sett dagens episode for sin del, men etter så lang tid er det klart at du har et smalt tankesett.

– Det er mindre konflikter i slike systemer. Diskusjonen startet bra med en romfordeling, og så er han enig i at noe erting og erting ikke vil falle på god jord.

Ifølge Ning er stemningen god i dag, og Wallner har ikke tenkt å begynne å gråte.

– Jeg vil spre lykke og velvære, spesielt til henne som er nær meg i hagen. Stemningen var utvilsomt deprimerende. Slik blir det når dere bor sammen lenge, fortsetter han.

Alex Iverson, leder av magasinet «Foreman» på TV2, sier at det alltid har vært slik at det meste som skjer på gården ikke er inkludert i showene.

– I dette tilfellet har vi tatt med de fleste scenene vi hadde. Resten av det Karion Wilde nevner skjedde når kameraet ikke var på. Det vil være vanskelig for oss å få det med i programmet, forklarer han.

READ  Norsk rekorduttak fra SWF på revidert budsjett | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *