Fartsulykke i Belgia

jeg erAntallet fartsforbrytelser registrert i vårt land økte med nesten halvannen million i fjor, og nådde rekord, skrev gruppens aviser onsdag. Mediahuis. Flandern ilegger tre ganger boten for fart enn Wallonia.

Spesielt ble det registrert 6 158 323 fartsbøter i Belgia i 2022, som er nesten 17 000 per dag, ifølge tall fra det føderale politiet. De fleste av disse forbrytelsene ble registrert i Flandern: 4,4 millioner eller mer enn 70 % av totalen. I Wallonia ble det utstedt 1,4 millioner bøter for fartsovertredelse i fjor, mer enn 22 % av den belgiske summen. I Brussel ble det registrert nesten 400 000 fartsovertredelser.

Disse tallene er en mulighet for noen folkevalgte i den nordlige delen av landet, som Wouter Raskin (N-VA) eller Joris Vandenbroucke (Vooruit), til å fordømme det de anser som en viss slapphet hos vallonske politiske ledere. Kjemp mot for høy kjørehastighet.

På kontoret til Valérie De Bue (MR), den vallonske ministeren med ansvar for trafikksikkerhet, benekter vi det: det sies at Wallonia «arbeider for å drastisk forbedre trafikksikkerheten ved å plassere radarer og flere radarenheter».

READ  Sponsor Deceuninck forlater Patrick Lefevere og Quick Step for å bli Alpecin-Fenix ​​sin nye medsponsor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *