Favoritter, overraskelseslag, røde djevler, Philip Alberts spådommer: «Jeg er sikker på at Neymar og Messi vil gjøre en verden av forskjell»

VM i 2022 starter denne søndagen med et sammenstøt mellom vertene Qatar og Ecuador. Favoritter, overraskelseslag, røde djevler, Philip Albert, en av våre konsulenter, ser frem til den kommende måneden med konkurranse. «Jeg er ikke Nostradamus«, advarer med et smil.

Hvem skal løfte det ettertraktede trofeet på Stade de Lusail 18. desember? Spørsmålet er i alle fotballfans sinn. Tidligere forsvarsspiller Vincent Langandris peker ut tre favoritter på mikrofonen. «Jeg tror alle er enige om at Brasil er favoritt nummer 1. Argentina er også store. Messi For sin siste i verdenscupen. Med sin tank bør Frankrike også betraktes som et yndet land. Jeg føler VM kommer tilbake til Sør-Amerika. Jeg har bevis på dette i begynnelsen av sesongen Neymar Og Messi Med PSG. Jeg skal ikke si at han ikke brydde seg forrige sesong – kontraktsmessig måtte de spille – men vi følte et driv fra starten av denne sesongen som ikke var der forrige sesong. Jeg er sikker på at Neymar og Messi vil gjøre et flott verdensmesterskap. Men pass deg for franskmennene. De har en eksepsjonell trener som har vunnet alt og vet hvordan de skal styre selv et lite lag. Frankrike vil være blant de fire siste etter min mening«.

READ  Jurgen Klopp sammenligner Liverpools strafferekord med Man UDT etter at mestere nektet to spot-spark i Southampton | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *