FBI etterforsker

Igjen ble en mann oppdaget som flyr med en jetbag nær Los Angeles International Airport (LAX). Dette er andre gang på tre uker at en slik observasjon er rapportert, skriver han BBC.

Ifølge kanalen var mannskapet på en flytur fra China Airlines. Sannsynligvis sjokkerte han seg ikke, men det faktum at personen ble sett i en høyde på mer enn 1800 meter genererte raskt reaksjoner.

FBI er nå involvert og har satt i gang en etterforskning. I følge BBC er det uklart om noen av disse to observasjonene forårsaket skade på flyet.

Stunt: Her prøver Frankie Sabada, en franskmann og oppfinner, å krysse Den engelske kanal på sitt eget hoverboard. Video: Abby. Reporter: Elias K.R. Sol-Peterson
Se også

Etterforskning

Mannskapet fant mannen med jetbag om bord i flyet klokken 13.45 lokal tid onsdag.

– FBI er i kontakt med Federal Aviation Administration, og ifølge vitner blir flere rapporter undersøkt om det som så ut til å være en mann med en jetbag i nærheten av Locks, sa FBI-talskvinne Laura Emiller til flere amerikanske medier.

Ingen offisiell uttalelse fra flyplassen er gitt ut siden hendelsen.

«- Se på jetbaggen min!», Tenkte han sannsynligvis – aktivisten som dukker opp på TV i beste sendetid.
Se også

Absurde nyheter

Dette ble rapportert 27. september Et lignende kapittel samme sted. På den tiden ble personen imidlertid observert i 900 meters høyde. Et American Airlines-fly ble rapportert å ha landet klokka 18:30 lokal tid.

– Vi passerte en person med jetpack, sa piloten i et innlegg som ble utgitt senere.

I løpet av et minutt ble det rapportert at et annet fly hadde sett en person fly forbi. Hendelsen er nå under etterforskning.

READ  Norge er endelig klar til å fly til Norge for å unngå konkurs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *