FC Barcelona fjerner Ronaldo

“FC Barcelona har sparket Ronald Comane, som har vært lagets trener siden i går kveld,” kunngjorde den katalanske klubben i en uttalelse.

Avgjørelsen kommer tre dager etter deres tap mot Real Madrid i Clசிகsico de Liga på Camp Nou (2-1) på søndag, og Barசாa er på nippet til å forlate Champions League etter å ha endt på niende plass i Champions League. .

Kritisert i flere uker var Koeman allerede nær ved å bli utvist i slutten av september, da Bayern München fastsatte Bar பார்a 3-0 på Camp Nou i Champions League.

Den nederlandske teknikeren ba lederne om å avklare situasjonen, og før Champions League-kampen i Lisboa (som endte med et 3-0 tap mot Benfica), sa president Laborda til journalister at han trodde klubben kom. Men stillingen til den bataviske treneren ble mer og mer uakseptabel.

Server i polarposisjon

I følge flere katalanske medier, inkludert Rac1, forventes Xavi å bli Barசாas nye trener. Diskusjoner har allerede startet med den tidligere klubblegenden. «Det er nesten over», skrev Mundo Deportivo.

Det er imidlertid nødvendig å først komme til enighet med Al-Saad, klubben han i dag trener i Qatar, selv om dette ikke burde være et problem. Men frem til slutten av forhandlingene med Xavi vil Porsche B-trener Sergei Barjuan ta over laget midlertidig.

Andre navn som har sluppet gjennom håndverket er Eric Den Hawk, Andrea Birlo, Marcelo Gallardo og … Roberto Martinez.

READ  Den argentinske sjefen Lo Celso og Romero forsvarte i Tottenham -striden om Brasil

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *