Fear Fest: Nightmarish Psychological Thriller Stray Souls lanserer ny trailer

Indie-spillstudioet Jukai Studio og Versus Evil har annonsert at det psykologiske skrekkmysteriespillet Stray Souls, som vil bli utgitt for PC, PlayStation 4|5 og Xbox Series S|X denne Halloween, har deltatt i FEAR FEST, Black Summer og gitt ut en ny trailer.

I traileren, som ble avduket som en del av den to dager lange feiringen av skrekkspill, møter du Daniel, en tenåring som arver et hus fra sin fraseparerte bestemor. Når han flytter inn, møter Daniel den gåtefulle Martha, som vet mer om huset enn han aner. Når natten faller på, kommer mørke, skjulte hemmeligheter gjemt i Daniels hjem og i hans fortid frem i lyset, hemmeligheter som Daniel ikke klarer å løse…

Stray Souls kombinerer de mest elskede elementene i japanske survival-skrekkspill med en rekke nye triks, inkludert en rekke randomiserte systemer der fiendemøter, gjenstandsplassering, paranormal aktivitet og til og med værforhold er i konstant endring. , så ingen passasjer er nøyaktige. like. samme. Ved å bruke Metahuman-teknologi og Unreal Engine 5, bringes karakterene og miljøene til live på en autentisk måte, og dykker deg direkte inn i fortellingens terror og forferdelse.

Med ny musikk av den legendariske Silent Hill-komponisten Akira Yamaoka, skaper Stray Souls en virkelig oppslukende opplevelse ved å bruke neste generasjons konsollteknologier, kjører i 4K med 60 bilder per sekund og støtter haptisk tilbakemelding på PlayStation 5.

Stray Souls vil gi ut for PC og konsoller en gang denne Halloween.

READ  Tiny Tina's Wonderlands pass Gold, lotteri bekreftet for 25. mars! | Xbox One

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *