Fem kilo frossenpizza fra Norge

Pizza: Terje Pendixby/NTB Scanpix

Siden merket dukket opp Grandiosa & Co.. I 1980 ble frossenpizza en integrert del av det norske kostholdet.

I fjor satte vi rekord Fem kilo frossenpizza Hver er et gjennomsnitt.

Fantastisk kanefart med samisk guide

I 2018 ble det solgt frossenpizza for over 2,3 milliarder kroner, skrev Aptley. Ifølge tall fra markedsanalysefirmaet Nielsen er dette en vekst på 4 % fra året før. I løpet av de siste ti årene har verdien av frossenpizza økt jevnt, og økt med 56 %.

«Det selges rundt 50 millioner pizzaer gjennom året, noe som tilsvarer nesten ni og en halv pizza per innbygger.Merkevaresjef Dr. Odgerin Brandeken sa også.

Oppdag en fantastisk fjord

Av totalt 26.100 tonn solgt pizza, rundt fem kilo til hver av oss.

«Det er i motsetning til fokuset akkurat nå på helse og trender som vegetarisme og veganisme,» sa Brandeken. Selskapet hans står for rundt 25 % av salget, mens Orcla, som produserer Grandiosa, har en markedsandel på 68 %.

– 2018 var det nest beste året for Grandiosa og vi er veldig fornøyde, sier kommunikasjonsdirektør Dag Olav Stollen i Orkla.

Frankrike er den største forbrukeren av frossenpizza i verden

Det visste vi Frankrike er den nest største pizzaforbrukeren i verden etter USA, men det er ikke bare det at når det kommer til frossenpizza, er franskmennene også fans. Det får vi vite i 2021 Mengden frossen pizza som konsumeres av franskmennene vil øke med +20 % Mer enn ett år. Denne økningen i salg er delt mellom de største merkene i bransjen, som Butoni, Picard, Dr.-Otker, Intermarche-produkter, etc.

Hvor kan du kjøpe frossenpizzaen din?

Med artikkelen vår ville vi at du skulle smake på frossenpizza? Vær trygg, vi gir deg noen tips for å oppfylle ønsket ditt raskt. Her er hva det er.

Når det kommer til frosne måltider, har du mange alternativer å velge mellom. Hvis du ikke har lyst til å forlate huset ditt, kan du gå til den frosne delen av supermarkeder. Det finnes butikker som kun spesialiserer seg på å selge frossenmat.

Hvis du ikke kan forlate huset ditt, ikke ønsker å handle eller bare ikke har tid, så igjen, har du løsninger. Ved å reise i lastebil kan du kontakte et merke som selger frossenmat hjemme. Det er opp til deg å se hva som rører seg i ditt område.

Du kan handle på nett og deretter velge hjemlevering eller henting. Spesielt kan du se på coursesu.com for å få ditt valg av frossenpizza hjemme. I tillegg kan du bruke den til å gjøre alt du handler. Du vil oppdage at dette vil tillate deg å spare penger da du ikke vil bli fristet til å foreta impulskjøp ved å se på produktene som presenteres i enden av hyllen.

Uansett hva du foretrekker, kan du unne deg selv med mange smaker. Du trenger ikke nøye deg med Pizza Queen. Også, hvis du har matintoleranse, vær oppmerksom på detDet finnes også glutenfrie. Så til tross for helseproblemer, kan du unne deg selv uten å måtte forberede alt selv. Dette vil spare deg for dyrebar tid ved å unngå å lage din glutenfrie pizzadeig.

READ  Medieskandale 'håndterer' film i Norge for å hjelpe Soulscare -kritikk - Man utslettet United managerfilm

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *