Fem mennesker ble skutt til livs i Louisiana-hendelsen; 3. amerikanske skyting flere ganger på en enkelt dag

Fem personer er blitt innlagt på sykehus etter at en CBS-tilknyttet TV-stasjon, KSLA, ble skutt til livs i Shreveport, Louisiana, sent på søndag, med en tredje flere skyting rapportert 24 timer i USA.

I et intervju med lokale nyhetsbyråer sa politiet at de var i den første fasen med å etterforske hendelsen, uten å bekrefte antall personer innlagt på sykehuset eller deres tilstand.

En talsmann for politiet fortalte reportere at politibetjenter reagerte på trafikkbelastningsrapporter da de hørte skudd. “Vi svarte på trafikkorkene i kveld. I løpet av trafikkorket ble det avfyrt mange skudd,” sa en talsmann.

Offeret ble skutt i hodet og en annen fikk flere skuddskader, ifølge det lokale nyhetsbyrået Love Shreveport-Posier.

Søndagens hendelser kom allerede med USA ettersom skuddvekst har økt de siste ukene. En våpenmann ved et Indianapolis FedEx-senter torsdag kveld drepte åtte arbeidere og seg selv, med minst syv dødelige masseskytinger rapportert i USA den siste måneden.

I Shreveport, nordvest i Louisiana, ble flere politienheter sendt til stedet, som fant sted på Hearn Avenue rundt klokken 21 søndag lokal tid, heter det i KSLA-rapporten. Ofrene ble kjørt til Ochsners LSU Health og andre lokale sykehus, heter det i rapporten.

Reuters kunne ikke umiddelbart kontakte lokalt politi. Shreveport-ordførerkontoret svarte ikke umiddelbart på en forespørsel om kommentar.

Tidligere på søndag ble tre mennesker drept i en bygård i Austin, Texas, og offiserer etterlyst av en tidligere assisterende lensmann i forbindelse med skytingen. Tre mennesker ble drept og to ble skadet i en skyting tidlig søndag morgen i Kenosha County, Wisconsin. Les mer

Omfanget av skytingene har økt offentlig press for å skjerpe våpenbestemmelsene. I følge en Reuters / Ipsos-meningsmåling støtter de fleste amerikanere strenge våpenlover, men Washington har gjort lite for å løse problemet de siste årene.

READ  USA, Japan, Sør-Korea lover samarbeid i forbindelse med Nord-Korea | Nord-Korea

Våre standarder: Prinsipper for Thomson Reuters Foundation.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *